søndag 6. september 2009

En rose til glede!Voknet opp til strålende sol og et kjempefint turvær.

Men kroppen sa nei i dag, var ikke klar for noe tur. Så dagen er tilbrakt sittende og liggende!

Inne kunne jeg nyte synet av en flott rose som jeg fikk av en hyggelig valgkamp-medarbeider.


Fine disse rosene! Noen ganger kan det være like pent med en enkel blomst, isteden for en stor bukett.

Rosa er satt i ei gammel flaske som er laget på gamlemåten. Med luftbobler i glasset og et søkk under der glassklumpen har vært festet til blåsestanga.

6 kommentarer:

Synnøve Olava sa...

Hei!
Nydelige bilder av en flott rose og en god gammel flaske!

Jeg har malt vinduer(utvendig) så jeg er storfornøyd med meg selv. Nå skal jeg kose meg med håndarbeid og blogging resten av dagen. leit å å høre at du ikke har vært frisk nok til skogstur i dag!

Angående sammenhekling av oldemorsruter så kan jeg gjerne lære deg det. Vi bo jo ikke akkurat så langt unna hverandre... lol

jeg har tenkt meg på strikketreff på onsdag, men med litt forbehold. Mine foreldre skal komme på besøk noen dager og jeg vet ikke akkurat når de kommer. Hvis de kommer på onsdag får jeg desverre ikke gått på strikketreffet.
Skal du dit?

Ha en strålende kveld!

porcu sa...

earn money with your blog http://one-affiliate.ucoz.com

Tino sa...

Nydelig bilde! Her har det vært flott ute vær i dag, og vi har fått gått tur langs stranden. Om du er syk håper jeg du snart er bedre.
Fortsatt god søndag!

reSIRIkulert sa...

Hei!
Roser er ein av dei vakraste blomane, anten dei står åleina eller om det er mange i buketten. Og denne rosa var nydeleg der den står i så fin ein enkel vase :)
Her har me vore på tur i dag. Det var litt duskregn innimellom, men det gjorde ingenting.
Kvar ein dag er den andre ulik, og om dagen vert å sitja inne, så får ein berre finna noko å fryda seg over der, noko eg synes du har klart med glans i dag :)
Eg vil til sist ynskja deg ei fin veke.
Klem, Siri

Donald sa...

Hvor langt gik du i går?

Efter 990 trappetrin igår var jeg lidt øm i benene, men jeg gik alligevel en lille tur til aften - så får benene det bedre efterhånden :-)

Gunhild sa...

Så fin bloggen din er! Collage er mer enn jeg klarer å få til. Du må lære meg en gang. Er det det programmet du lasta ned kanskje. Bloggingen min har kommet helt i bakleksa....
Når jeg ser de duse nærbildene dine, så er de så flotte, men det er også stilig når du får skarpe detaljer i det duse, slik som i headeren din. Det gir dybde...
Ha en god dag!! Håper du er bedre!