onsdag 14. oktober 2009

“Hit eit steg og dit eit steg”

Veveprosjektet mitt går sakte men sikkert framover. Gleder meg en hel masse til jeg kan begynne med selve vevingen. Fikk gjort en times arbeid med veven i dag, og en liten fototur rakk jeg også.

1ab høst12a 1aaabhøst14a

Det er mye jeg gleder meg til, blant annet lære mer om fotografering og nye turer med kameraet.

“Hit eit steg og dit eit steg … dansar vi frem på skuleveg…”

9 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Det är sån´t livet är. Ett steg hit och ett steg dit och så får vi se vad det blir av det. Fina foton du tagit. Visst är det roligt att fota. Jag fotar hellre än bra. Skulle vilja kunna mer om det.
Ha det så gott!
Kram Birgitta

Janne i Fagerlia sa...

Tror du har lært ganske mye om fotografering allerede - bildene dine vitner ihvertfall om det. Du spør om steg for steg-bilder i forbindelse med prosjektene mine - skal prøve å huske å ha kamera tilgjengelig neste gang jeg har noe på gang.

Fin i Formen - Margrethe sa...

Hei!Takk for hyggelig kommentar og at du vil være med på giveawayen på bloggen min :)

Enig med Jann i Fagerlia; du ser ut til å kunne mye om fotografering. Virkelig flotte bilder du tar!!

Donald sa...

Det er nogle spændende måder at se væven og naturen. Har du en speciel hensigt med at sætte billedet af efterårs-blade sammen med billeder af trend (veve-garnet på langs)?

På en måde er de hinandens modsætninger; bladene er uordentlige mængder af små bløde plader, og væven er lange lige tråde, som er jævnt og fint spændt ud på væven.

Quiltefia sa...

Kjempefine bilder!! AnneK:-)

Bestemor Drillo sa...

Bildene dine er flotte, men i det faget tror jeg aldri man blir utlært;) Kan du tenke deg noe mere avslappende enn å gå i naturen på jakt etter motiver;)
Ha en fortsatt fin fotojakt;))

Hanne sa...

Å, den som kunne veve. Jeg har alltid latt meg fasinere av veven. Jeg kan sitte timesvis bare å se på en som vever,det er så fasinerede, og samtidig noe beroligende ved å se på. Men har aldri vevd noe selv. Det er min store håndarbeidsdrøm å kunne få lære å veve.
Igjen nydelige stemningsfulle bilder du har tatt.

Bodil sa...

Kjekt å sjå kor langt du er kome på vevprosjektet ditt :)

charlotte sa...

Kjempeflotte bilder, og med veven går det jo som det suser!