tirsdag 3. november 2009

November-farger

Skjerfet er ferdig strikket. Tror skjerfet vil passe godt både til inne- og utebruk. Og hagen er klar for en skikkelig høstopprydding.

skjerfanovember10skjerf1anovember7skjerf13a

Energien min er ikke helt på topp for tiden, men en tur ut i hagen skal jeg prøve å få tid til i løpet av de nærmeste dagene. Har også en del håndarbeidsprosjekter liggende. To pledd som jeg hekler, det ene skal være til ei loddbok på den lokale julemessa på skolen. På veven er det klart for å veve skjerf, men jeg venter litt med vevingen, til kursleder har gitt meg neste oppgave i kurset.

Siden jeg startet med blogging i slutten av mai viser nå telleren at det har vært over 10 000 besøk på bloggen. Jeg syns det er fantastisk hyggelig at så mange finner bloggen min, kommer igjen og ikke minst legger igjen hyggelige kommentarer. Jeg er positivt overrasket over hvor morsomt det er å blogge og bli kjent men andre på nettet. Og akkurat nå har jeg litt tid til å titte rundt, la meg inspirere og glede. Når de mer travle dagene kommer, skal jeg forsøke å opprettholde noe av det positive bloggingen gir meg.

Akkurat nå håper jeg at influensa-toppen snart nås, og at en gå inn en periode der en ser at den ubehagelige influensaen er på retur. Ønsker alle en riktig god uke, uten for mange bekymringer!

november12a

9 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Så fint skjerf du har strikket!!
Hvor tykke pinner har du brukt?
Fredrikke :o)

Britaiskogen sa...

Det var et flott skjerf, ser ut som fargene og stripene kom til etterhvert og ble til ditt personlige skjerf. Enig i at bloggging gir veldig mye inspirasjon og glede i hverdagen, og din er en av de... Du har mange fine tanker i tillegg til håndarbeidene dine. Ha en fin dag..vi blogges!

Birgitta sa...

Så fin halsduken blev och färgerna är så vackra. Ska bli roligt att se den vävda halsduken sedan.
Fina höstfärger på bilderna.
Ha det så skönt i novemberrusket.
Kramar till dej. Birgitta

Anonym sa...

Skjerfet ble nydelig. Du er så flink til å ta bilder - alltid fine bilder på bloggen din!

Quiltefia sa...

Fine bilder og fint skjerf!! Jeg er helt enig med at blogging er positivt, men litt tids-tyv også?? God bedring!! Hilsen AnneK:-)

Synnøve Olava sa...

Hei!
Skjerfet ditt ble veldig, veldig fint. Avstemte og fine farger, og det ser veldig mykt og godt ut.
Jeg er helt enig i at det er morsomt og givende å blogge. Det gir ihvertefall meg veldig mye.
Det hadde vært koselig å treffes en dag!

Ønsker deg en strålende kveld!

linsky sa...

For et fint skjerf!
Og som alltid nydelige bilder, og delikate farger på alt. :-D

Mia sa...

Dina skjerf er virkelig fine, farger som gjør en glad også. Liker godt gult som du har begynt med nå, det får lillatonene til å bli enda klarere. Blogging går i bølger, akkurat nå har jeg dårlig tid..Men det håper jeg kompenseras med god tid en gang iblant. Jeg synes ikke det er så rart du får mange besøk, bloggen din gir meg en god følelse å besøke, du har snart det dobble :)

Living next to me sa...

Flott skjerf , her ligger også ting til husflid utsalget og utlodding og skuler på meg. Og dagene går .
Det blir vel de siste nettene som vanlig . ;O)
MEn det det blir som et blir sjerfet er morsomt , en kan ha et øye på tv også - ;O) klem F