lørdag 2. januar 2010

Takknemlighet

Jeg føler takknemlighet og glede over mye akkurat nå. Takk for alle de flotte og varme ord jeg har fått til mitt forrige innlegg. Jeg er takknemlig for at jeg kan være tilbake på bloggen, og ser fram til et godt bloggår.

tulipaner 

Akkurat nå sitter jeg og lager dette innlegget på min flunkende nye pc, alt er stort sett installert og maskinen fungerer som bare det! Er takknemlig for at det lot seg ordne i løpet av noen timer.

Er takknemlig for at vi har startet et nytt år. Jeg syns det er noe helt spesielt og godt å starte opp et nytt år, med ny kalender og mange nye muligheter.

Jeg har tro på at mål kan nås, og at veien til å oppnå noen mål vil bli både utfordrende, spennende og åpne enda flere muligheter.  Jeg er takknemlig for at jeg har sett noen retninger.

Takk. Et riktig godt nyttår vil dette bli.

20 kommentarer:

snakkemunn sa...

Jeg er alltid glad når det begynner et nytt år. I år er jeg ekstra glad fordi jeg har bestemt meg for noen ting og det ser jeg frem til. :-))

Sylke sa...

Ønsker deg et godt nytt år :)

reSIRIkulert sa...

Hei Turid!
Godt nytt år til deg og dine :)
Eg er heilt enig i at det er godt å starte eit nytt år. Så langt har det vore fint, og eg ser antydningar til endringer i fjern framtid, og at det er endringar til det betre. Måtte året verta bra for oss alle...!
Klem

Mia sa...

God forsättning till dig :) Så fint att PC,n funkar och att du är tillbaka. Nu startar det nya året, med nya utmaningar och möjligheter, med allt vad det innebär..

Birgitta sa...

Först god fortsättning och ett trevligt bloggår. Hoppas vi kan inspirera varandra och hitta nya idéer så kreaktiviteten flödar. Nu får se möjligheter. Vad bra att du har en pc som fungerar nu.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta

Jeannette Mariae sa...

Som du er jeg meget taknemmelig. Jeg har modtaget taknemmeligheden i vuggegave, havde glemt den i mange år, men gaven er åbnet i det forgangne årti!

Og ja, det vil blive et rigtigt godt Nyt År, kære du - hvor jeg glæder mig til at følge med hos dig gennem din dejlige blog.

Knus fra engens land ;-)

Quiltefia sa...

Hei og Godt Nytt År!! Velkommen tilbake!! Det beste med å starte på et nytt år er at det går mot lysere tider... Det er en slags trøst i vinterkulda. Hilsen AnneK:-)

Hobbygåsa sa...

Godt å se deg tilbake - Godt Nytt år! Vi har mye å være takknemlig for, det har jeg funnet ut etter mange års sykdom. Små gleder i hverdagen skal nytes, det er de som er livet :-)Vi står fremfor et nytt blankt år, jeg gleder meg til å se hva det bringer!

Bodil sa...

Godt nytt år til deg og, og gratulerer med ny PC :)

mette b sa...

Taknemmelighed er så vigtigt og gør at man fokuserer på de små ting i livet.

Det bliver et godt 2010!

Anonym sa...

Godt nytt år! Gleder meg til å følge deg i 2010.

Klem Igi

Anonym sa...

Hei.ØNSKER DEG ETT RIKTIG GODT NYTT ÅR.Så kjekt att det ble ny pc Gratulerer.Nydelige tulipaner.Ønsker deg en riktig fin Søndag i det nye året.Klem fra Bodil..

ElinSire sa...

Godt å se at du er tilbake :) Har savnet de koselige innleggene dine, og dette var intet unntak! Takknemlighet er en god ting, det er godt å tenke over hvor mye vi har å være takknemlige for :) Takk for påminnelsen.

Gleder meg til å følge med videre her, Turid :) Du er til evig inspirasjon og glede!

Losarinas mor sa...

Jeg er taknemmelig for at have fundet dig og din dejlige blog :-)

charlotte sa...

Gratulerer med ny PC, og et godt og kreativt nytt år til deg også!

Beate sa...

Godt nytt år! Jeg gleder meg til å følge bloggen din i 2010 :)

Donald sa...

Jeg synes at det kan være vanskeligt at sætte sig nye mål, som er spændende. Det er ofte bedst, hvis man er sammen med nogen. Hvis man vil bryde et mønster eller sætte en nyt mål, som er udenfor det, man plejer, så er det ikke altid at andre støtter det.

Med andre ord: Man kan nemt føle sig alene, ene menneske om at ville prøve at gøre noget nyt.

Jeg har et lidt ambitiøst mål: Jeg vil gerne skrive nogle (web/bog) ting, som er tankevækkende, og nogle kursushæfter, som kan hjælpe folk igang. Men når man ikke har skrevet så meget tidligere, så er det ikke altid, at man får støtte blandt sine nærmeste.

Heldigvis kan jeg finde støtte på mange måder: i dag har jeg mulighed for via Internettet at finde ligesindede og positive mennesker - det er jeg taknemmelig for.

Bestemor Drillo sa...

Velkommen tilbake, du har vært savnet,men nå håper jeg du blir her lenge! Ser bestandig fram til dine innlegg og kommentarer! Ønsker fortsatt alt godt til deg for det nye året ;) Klem fra Bestemor Drillo;))

Nina sa...

Tack för din fina kommentar hos mig! Älskar din tulpanbild! Den är så vacker!

linsky sa...

Godt nyttår!
SÅ koselig at du er tilbake! :-)