mandag 15. februar 2010

Farger

Dette er fargene jeg hekler og strikker med for tiden. Fargene ble slik utfra hvilke garn jeg hadde liggende. I dag skal jeg kjøpe meg noe nytt garn. Det blir garnkjøp uten at jeg vet hva jeg skal lage!

håndarbeid1

Det har vært en lang morgen med blogging, håndarbeid og tv-titting. Dagene mine er ikke så travle, selv om det er nok å ta seg til. Jeg har permisjon fra jobben, ihvertfall til over sommeren. Så får vi se hva det blir til etter det, om jeg skal tilbake i jobben eller starte opp med noe helt nytt.

12 kommentarer:

mette b sa...

Uha, det kan blive dyrt at shoppe garn uden at vide, hvad du skal lave. Der er jo så meget skønt garn :)

Det bliver spændende at se, hvad du så skal efter sommeren?

Losarinas mor sa...

Det er en udfordsring at stå i din situation. Jeg håber du kan finde ro , så du kan beslutte dig.
Nyd dine garn indkøb :-)

naturglede sa...

Jeg gjorde sånn i høst. Det garnet lå der og fristet. Nå har det blitt til gensere og luer. Men fortsatt er det mer igjen, så jeg har begynt på et skjerf. Hyggelig med litt håndarbeide. Kos deg du. Gleder meg til å se hva du lager.

Beate sa...

Å, jeg liker fargene dine :) Herlig med garnshopping. Jeg har en periode der jeg prøver å få brukt opp litt av alt det garnet jeg har liggende, sånn at jeg kan gå å kjøpe lekkert garn med god samvittighet :)

Bestemor Drillo sa...

Fargene er vårlige og vakre!
Kos deg fremover!!
Klem;)

Mia sa...

Det behövs färger och garn har jag aldrig kunna motstå, men ofta ligger det där på hög för jag inte blir färdig med det jag håller på med, men hos dig ser det ju ut att bli uppbrukt. Dte är ju tur att du har lite tid att tänka på, till slut blir det bra.

Bodil sa...

Det er så fine fargar på alt som du lagar. Ha ei kreativ veke :)

merethe sa...

Det er godt med slike dager som ikke er fulle av alle slags gjøremål. Selv om det alltid er masse å gjøre i et hus. Fine farger på heklingen din. Hva skal det bli for noe?
Ønsker deg en god uke. klem fra Merethe

Mine Årstider sa...

Du er så flink til å sette fargene sammen,-det er farger til å bli glad av.--Jeg er også hjemmeværende,-men jeg har vært det i mange år nå.Valgte det ,siden vår psyk.hemmede datter viste så tydelig at hun trivest best hjemme.--Var litt vanskelig i begynnelsen,-men nå stortrives jeg,-og datteren vår er for det meste en solstråle.

Birgitta sa...

Garn är skönt att ha mycket av. Snygga färger du har använt dej av.
Kramis Birgitta

sinneskatten sa...

Så göra jag med köper ett garn som jag bara måste ha , sen blir det vad det blir av det.
En underbar sysselsättning....att sticka.

Livskrafter sa...

Härliga färger man blir glad av :) kram
Emma