onsdag 31. mars 2010

Kommer ikke helt igang ..

vev1 vev

Jeg kommer liksom ikke helt igang med avslutningen av vevprosjektet mitt. Det blir nesten som å koke suppe på spiker, å vise disse skjerfa her igjen. Men ønsker å formidle hvor vanskelig det noen ganger kan være å gjøre ting som må gjøres. Nå skulle jeg egentlig ha sendt inn siste innsendingsoppgave til læreren min i vev-prosjektet. Vet at det ikke tar lang tid, når jeg bare får begynt. Jeg har laget en plan for hva som skal gjøres og på hvilken dag, men så blir det ikke slik. Har dere det også slik noen ganger?

12 kommentarer:

Strikk og tøys sa...

He he, godt beskrevet! Skjønner hva du mener... Noen ganger må man lete etter den lille ekstra inspirasjonen for å komme skikkelig igang. Lykke til!

PS. Skjerfa er skikkelig flotte!

Kort og Søm sa...

Ja, jeg kjenner meg igjen i den problemstillingen..

Det er fine skjerf du har laget!
God påske :o)

Rigmor sa...

ja, der kan jeg kjenne meg selv igjen!!! Men når man kanskje kommer igang er det virkelig godt å ha gjort det.
Flotte de skjerfene du har vevd iallfall!
Ha en flott påske!

Stubbetufsa sa...

Ting som MÅ gjøres, blir utsatt!
Da er det så mange andre ting man har lyst til å gjøre, og travel får man med å gjøre disse tingene også!
Nesten så man "glemmer" jobben med tidsfrist...

merete sa...

Hvorfor gjøre idag, det du kan gjøre imorgen:p Lever ofte etter den "regelen" jeg... Litt for ofte. Så skjønner hvordan du har det! =) Det er bare det å komme igang, som er det verste. Lykke til! =)

Silje og Vibecke: sa...

Vi kjenner oss så igjen i det du beskriver. Noen ganger er den minste lille ting et tiltak. Vi er begge listeskrivere, og de blir gjerne fult til randen, ikke like mye blir utført. Men kanskje det er bra å ha det slik også? Noe får vi jo ut av det på den ene eller den annen måte. Det liker vi ihvertfall å tro:)

God kveld/ natt, Silje og Vibecke

Jeannette Mariae sa...

Åh, du kan tro, at jeg kender det, kære ven. Jeg bliver dog aldrig træt af at se på din tidligere vævede projekter. Skønt billede som sædvanligt.

Stort knus fra engens land ;-)

Anonym sa...

Hei.
Nå er vi tilbake fra vår lille påskeferie og jeg leser blogger for harde livet. Oppdatering tar tid!

Så gøy at du har begynt å hekle et bølgeteppe! Koselig at du nevner meg i teksten. Gleder meg til å se teppet ferdig!

Klem Igi

Quiltefia sa...

Hei!! Du må bare bestemme deg!! Gjøre litt før du gjør noe som er mer morro!! Det er vel ganske typisk å utsette det som ikke er så lystbetont!! Jeg elsker å sy toppene på quiltene, men quilte det er ikke så morro. Derfor har jeg flere veldig uferdige quilter.... Lykke til!! AnneK:-)

Annepålandet sa...

Gjett om! Jeg har det alltid sånn jeg, med alt. Det hender jeg må gi meg selv et tupp bak, men det ser ikke ut til at det hjelper det heller. Et håpløst tilfelle ;-S
Det er nok TVANG som må til, haha.
Ha en fortsatt fin påske!

Annepålandet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hjertedamas blogg sa...

Heisan!!!!! I helgen var jeg på loppemarked, og kom hjem med en vev:DDDD Det er 30 år siden jeg gikk to år vevlinje, og har glemt ALT. Prøver derfor å lete litt i jungelen etter blogger som driver med veving, om det finnes noe kurser i oppsett av vev og lignende. Skal etter hvert rote meg på Husflidslaget, men føler egentlig ikke at jeg får noe hjelp der. Jeg ønsker i første omgang å veve fillerye. Du nevnte noe om innsendingsoppgave? går du på noe kurs?????? klemz