lørdag 18. juli 2009

Design av skjerf

Arbeidet med å designe skjerfet jeg skal veve er godt igang. Dette er første oppgave i elæringsprogrammet som jeg er med på å teste ut. Resultatet skal bli et vinterskjerf som skal være 2 meter langt og 28 cm bredt. Startet arbeidet med å lage stripemønster uten å tenke så mye på sluttresultatet, fortsatte med å gå tilbake til min inspirasjonskilde som var en fredslilje. Deretter har jeg forenklet og tror det ender opp med at det kun blir to farger i renning og en farge i innslag. Skal de kommende dagene jobbe mer med valg av farger, og se hvordan det fungerer ved å male skjerfet i halv størrelse.3 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så spennende! Ser gøy ut med forarbeidet, men jeg har såå liten tålmodighet. Ting blir mer til ved en brå start og se hvordan det blir etterhvert hos meg :-)

Merethe sa...

Hei på deg :) I dag søkte jeg på nettet om blogger og veving. Da dukket din blogg opp. Jeg har også kjøpte meg en vev på auksjon. Jeg vevde også for mange år siden da jeg gikk på skole :) Men jeg har masse å lære om veving og gleder meg til å få alt på stell. :) koselig å titte innom bloggen din.

charlotte sa...

Spennende, skal følge med på dette. For et fantastisk flott forarbeid du gjør med designet, jeg er sikkert på at du får masse igjen for det.
Ha en fortstatt god sommer!