onsdag 12. august 2009

Dagens fototur!

Planen i dag var å ta en liten tur ut i hagen for å ta bilde av pæretreet som i år bærer frukt for første gang. Da jeg var i gang var det så gøy at jeg ble gående videre ut av hagen og på tur rundt i nabolaget. Vi er så heldige å ha en liten museumsgård her, og der er det spennende å ta bilder. Så jeg havnet der i dag også. I hagen var de fleste valmuene avblomstrer, men et kjempemorsomt fotomotiv. Av bildene jeg tar, er det nok nærbilder av blomster jeg liker aller best å ta.

Jeg har så mye å lære om fotografering og bruk av kameraet, så nå har jeg meldt meg på et helgekurs i oktober. Gleder meg til det, selv om det nok blir en intensiv helg!

5 kommentarer:

Bodil sa...

Flotte bilete :)

reSIRIkulert sa...

Hei!
Du har teke nokre nydelege bilete! Eg tenkjer nok du har mykje å sjå fram til i oktober, sjølv om det kan verta noko intensivt ;)
Seinsommarhelsing frå Siri

Unknown sa...

Herlige bilder... :O)
Så lærerikt og morsomt det kommer til å bli på fofokurset. Så flink du er til å følge opp med kurser etc, i ting du intereserer deg for!

Ha en fin dag!

Gunhild sa...

Har gått glipp av mye på bloggen din i det siste ser jeg. Disse bildene var kjempefine. Du har sansen. Med meg og blogging er det nesten dødt... Andre ting som opptar og jeg skriver kanskje en mail ;)

Annika sa...

Tack detsamma, fin blogg du har och jättefina foton!