tirsdag 22. september 2009

Sol i hagen!

høst14

Der tittet sola fram igjen. Høstværet her på Østlandet har vært strålende så langt i år, og det ser jo ut som det blir mange solfylte dager også framover!

høst9

Her er det kommet med et lite (eller stort) insekt på bilde. Så ikke den da jeg fotograferte.

8høst3

En riktig god kveld til deg som titter innom bloggen min!

9 kommentarer:

Unknown sa...

Flotte høstbilder..., nå har vi sannelig hatt noen flotte høstdager. men man merker at det begynner å bli kjøligere i luften... :O)

Ha en strålende kveld!

Hobbygåsa sa...

Så deilig med sol! Vi har hatt fint vær den siste tiden, og det føles som om solen har vært her i evigheter. Borte er minnene om den regnfulle sommeren, nå blir batteriene ladet allikevel :-)

Britaiskogen sa...

Flotte høstbilder du har tatt. Her er det veldig høst, med vind, regn og hustri. Men etter en veldig fin sommer, er det koslig å sitte inne i høstværet. Dessuten har jeg myye å gjøre på kontoret, så da er det ok med ruskevær

Birgitta sa...

Fina höstbilder du bjuder oss på. Här har hösten också kommit och i em har det blåst ordentligt. Det är väder till att sitta inne och kura och mysa.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Tino sa...

Så flotte høstbilder du har tatt. Her har vi hatt rengvær og blåst på dagen i dag, en liten påminnelse om hvordan høsten kan være. I morgen blir det fint igjen, så vi får nyte det så lenge det varer.
Ha en fin kveld videre :)

Madame sa...

Sikke dejlige høstbilleder, Turid! Det er en skøn årstid, når solen skinner i alle naturens mange farver.

Margrethe sa...

Herlige høstbilder. Når sola titter frem og lufta er klar og kjølig, er høsten er fin tid:)

Hannes hage sa...

Flotte høstbilder, vakre farger.

Donald sa...

Sikke nogle dejlige blomster. Der er også en lille smule blomster tilbage på timian krydderurt, som vokser vildt i haven her.