onsdag 21. oktober 2009

Renningen er på garnbommen

vev20a

I går ettermiddag hjalp ei venninne meg med å få renningen på veven. Hun holdt renningen stram, mens jeg dreide på hjulet til garnbommen. Spiler og papir ble lagt mellom lagene med renning.

vev16a

Her har jeg knyttet foreløpige knuter etter skillepinnene. Det neste som skal gjøres er å få en og en tråd gjennom hovlene ufra et bestemt system. Og videre gjennom vevskjeen før fremknytning.

vev15a

Det nærmer seg …

9 kommentarer:

Mia sa...

Det ser ju så kul ut, jeg har en eländig juleløper i min vev som jeg må få gjort ferdig før jeg får begynne på noe nytt.. Får sån lyst å prøve en sjal når jeg ser på ditt prosjekt. Bare hovlene gir meg iver!! Det var forresten et vakkert bilde, er de handknyttne? Jeg har noen nyon i min bordsvev, ikke på langt nær så vackert :)

Janne i Fagerlia sa...

Det blir spennende å følge med i dette prosjektet. Er ganske ukjent med vevteknikken, bortsett fra litt billedvev i unge år.....

Bodil sa...

Ser at de har fått renningen fint på. Det er mykje arbeid, men når ein ser resultatet er det vel verdt. Lukke til vidare med vevprosjektet :)

Merethe sa...

Jeg er imponert over deg. Jeg må nok leie inn folk for å få i orden veven min. Har ikke snøring. :) Blir spennende å se fortsettelsen.

Merethe sa...

Jeg er imponert over deg. Jeg må nok leie inn folk for å få i orden veven min. Har ikke snøring. :) Blir spennende å se fortsettelsen.

Margrethe sa...

Så spennende da! Er så heldig å fått prøvd å veve et par ganger, og må si at det virkelig frister til gjenntagelse!
Blir artig å følge med på vevingen din :)

charlotte sa...

Gratulerer og lykke til videre!

linsky sa...

Så spennende! :-D

Bestemor Drillo sa...

Så moro det må være å kunne veve;)
Du er tydligvis en god veverske!!
Jeg har vev som står på torpet i Sverige, men jeg kan ikke veve..!
Dette ble mye vev.....!!!!.
Lykke til !