lørdag 28. november 2009

Ikke noe sovepute

klimapute klimapute1

Dette er ikke noe sovepute, men en “klimapute”!

Jeg skrev i et tidligere innlegg at jeg startet på en pute inspirert av klimatoppmøte som skal være i København. Jeg hadde tenkt jeg skulle sy på noen fugler og blomster fra et stoff jeg hadde liggende. Underveis fant jeg ut at den ble bedre uten.

Nå er det nok bare meg som ser at dette er en “klimapute”. Men ok, inspirasjonen kom, og den kan jo minne meg om å gjøre de små og riktige tingene i hverdagen.

13 kommentarer:

Sologbolig sa...

Klimapute var lurt. Fin var den også. Ha ein fin lørdag !

reSIRIkulert sa...

Hei Turid!
Puta vart flott! Me skulle nok alle hatt ei klimapute som kunne minne oss om å gjere det riktige, både av store og små ting.
Her ser det endeleg ut til å verta ein dag utan samanhengande regn, endeleg. Det er litt meir givande å gjere noko fornutfig når det ser tålig lyst ut ute.
Eg ynskjer deg ei fin adventshelg!
Siri

Unknown sa...

Puten ser så frisk ut... La oss prøve å ta vare på naturen på samme måte slik at den vil holde seg frisk og ren også. :-)

Janne i Fagerlia sa...

Opplever ofte det samme som deg - det enkle blir ofte det peneste. Dermed blir planlagt stasj og utsmykking valgt bort til fordel for en renere image. Og puta di er jo et eksempel på dette...

Britaiskogen sa...

Et innlegg i den verdenspolitiske klimapolitikken dette. Et artig virkemiddel i den viktige debatten ..Puta ble fin den, og du har gitt inspirasjon til å markere hvor viktig det er å gjøre de riktige tingene i hverdagen..

Anne Thompson sa...

Sådan er det ofte, er det ikke? At det, der har særlig betydning for os, for andre ligner noget helt andet. Dejlig er den nu!

Vibekes lille ullne sa...

Pute til ettertanke er bra! Det passer jo bra i dag som er verdens kjøpefrie dag (eller var det i går?) Ha en fin helg! :)

Anonym sa...

Alle monner drar!

Bodil sa...

Ein god tanke, og ein fin pute :)

Hobbygåsa sa...

Flott klimapute i lekre farger! Fortsett å hente inspirasjonen din der du gjør du - resultatene blir jo så fine. Kos deg med helgen!

Anonym sa...

Flott pute, med nydelig fargesammensetning.

Kos deg i kveld!

Quiltefia sa...

Det ser ut som et hyggelig sted å sitte å filosofere litt!? På en fin pute!! AnneK:-)

Bestemor Drillo sa...

Klimapute var en god ide, bare det ikke blir noen sovepute! Disse høye herrene i København trenger innspill og gode forslag;) Klem og god adventskveld;)