lørdag 12. desember 2009

Harddisken er full!

vev13

Hodet mitt er fullt, og jeg er ikke i stand til å se klart i dag. Harddisken her er også full, og gir meg melding om at det nå er kritisk lagringskapasitet. Tror det er tide for å løse opp i dette. Hva jeg skal gjøre med mitt hode er jeg litt i tvil om, men kanskje jeg skal lage meg ei lita dagbok. Og bildene på pc’n har jeg også på en liten ekstern harddisk, men allikevel er jeg redd for å slette. Jeg må nok dobbeltsikre og legge over de jeg sletter på en CD.

nøtt

Syns det er godt å kunne dele tanker og titte inn hos dere. Det er en gave, men samtidig er det jo slik at langtfra alt kan skrives i en blogg. Det er jo også kanskje like greit, slik at en ikke i et ubetenksomt øyeblikk legger ut sine meninger om andres oppførsel, og hvor sint en kan bli. Men en kan ikke la alt kapsles inn. Det er tid for å løse opp noen tråder og knekke noen nøtter :-).

Ønsker alle en god lørdagskveld. Takk for alle hyggelige kommentarer. Det varmer å bli sett og hørt i dette lille bloggformatet. Takk for alle gode råd i forbindelse med at jeg etterlyste småfuglene, det var bare å være litt tålmodig som dere skrev, for nå har de funnet ut at her er det mat å få!

13 kommentarer:

Unknown sa...

Åh, hvor jeg kender det !
Billederne kan man flytte til andre lagre, det er værre med tankerne..
Men en dagbog er faktisk en rigtig god ide. Ofte bliver der mere plad i hovedet, når tankerne er skrevet ned.

Janne i Fagerlia sa...

Ja det at hodet er fullt i disse førjulstider er vel et vekjent kvinneproblem. Selv har jeg gule lapper overalt, men de har en tendens til å forsvinne, og da sitter jeg jo der med skjegget i postkassa......

Ha en fin lørdagskveld.

Kort og Søm sa...

Å skrive ned tankene sine er en fin måte å få sortert de på!

Ha en fin lørdag,
klem Fredrikke :o)

Vibekes lille ullne sa...

Jeg er sier som de andre at notater er nyttig. Ellers lykke til med både det ene og det andre!

Jeg vil også si at jeg liker å komme på besøk i blogen din fordi den er så estetisk og vakker og blir som et lite pusterom i hverdagen! En fin lørdag til deg også! :)

Jeannette Mariae sa...

Jeg vil ønske dig en rigtig god oprydning. Det mangler også plads her engang i mellem, men at komprimere hjælper også.

Ha en rigtig dejlig lørdag aften, kære Turid ;-)

farmor sa...

Hei blogg-søster. Av og til tror jeg det er kvinners lodd å ha mange jern i ilden og føle at harddisken av og til er overbelastet. Det fine er at den har en fantastis egenskap til skape mere plass, bare vi steller litt pent med oss selv i blant. :) Ta vare på deg selv og tusen takk for en koselig blogg med både inspirasjon og gjenkjennelse.

Merethe sa...

Vakre bilder du tar!! Ja det kan bli litt hett og trangt i toppetasjen iblandt. :) Har skrevet mye dagbok selv og det er godt å få skrevet det ned. Da tømmer jeg mine tanker og det blir lettere :) En god helg ønsker jeg deg.

Unknown sa...

At hodet er for fullt kan vel skje for de fleste. Det er jo bra å ha en du kan tømme deg for iblandt. Det må jo være gjensidig slik at man ikke bare tapper hverandre. En god veninne eller venn....
Ha en fin kveld. :-)

g u r o sa...

Bloggen din er ein oase, med sine vakre bilder og ord til ettertanke... Takk!

Dette er ein arena for det som er vakkert, og gjerne også både lyst og lett, men ikkje for mas og kav og sukk og stønn... Det kan likevel vere godt å ventilere ut dette også iblant, på samme måte som ein må rydde harddisken på pc'en, så kan ein jo sortere den interne harddisken også. Sjølv syns eg det er godt å skrive ned litt, enten som lister, der ein kan stryke og slette det som slettast kan, eller berre som dagbok, der tankar kan sleppast ut og lufte seg litt. Utan at nokon skal sjå dei. Utan at nokon skal seie at det er rett eller gale. Berre tankar og ord som finn kvarandre, slik at dei blir ryddigare og du kan finne veg i kaoset.

Håpar du nyt laurdagskvelden, i alle fall! Eg syns det er heilt herleg med helg, og gleeeeer meg til å få nytt kamera når helga er over..hihi! :)

Birgitta sa...

Du får nog rensa lite i hårddisken så du får in nya saker där.
Visst är det roligt att få respons på det man skriver på bloggen och jag kunde aldrig ana att jag skulle få så många härliga vänner här.
Önskar dej en skön söndag.
Kramis Birgitta

Randi sa...

Uhh. Hvor jeg kender det. Hovedet der er fyldt til bristepunktet med alt muligt. For mig hjælper det at skrive ting og tanker ned, så behøver jeg ikke at gemme dem i mit hoved. Så er det nemmere at se klart igen.

Rigtig god søndag.

Kærlig hilsen Randi

Bestemor Drillo sa...

Jeg tror det hadde vært fint å slette hele hardisken i hodet og starte med blanke ark !!! Nei vi får rydde opp på PC og la den andre være som den er! Klem;)

Donald sa...

Det er IKKE alt man skriver på sin weblog, men derfor er der nu råd alligevel.

Selv om det kan virke TØRT, så er Uffes råd _rigtig_ gode, også angående dagbog:

http://slipforstress.dk/

Søg på dagbog eller brug dette link:

http://slipforstress.dk/2009/08/12/dagbogen-som-v%c3%a6rkt%c3%b8j/

Jeg synes det er så smukke ting du har taget billeder af. God uge :-)