fredag 4. desember 2009

Hvor er småfuglene?

kuldekulde1kulde4kulde8 

Nå er det ikke noe tvil om at vinteren er kommet for fullt. I går var det slik i hagen, og i dag er det ganske mye snø. I år har jeg bestemt meg for å gi mat til småfuglene. Kanskje er det et alderstegn, eller! Tanken var å få noen fine fugler å fotografere utover vinteren, samtidig som en gjør en god gjerning. Beholderen med blandingsfrø er hengt opp, men har ikke fått besøk. Mulig det er for kaldt, eller maten faller ikke i smak?

8 kommentarer:

Bestemor Drillo sa...

Hei du ! Mine villfugler vil ikke ha blandingsfrø,men de eter 2 kg solsikkefrø om dagen + brød! Jeg vet ikke hva det er med blandingsfrøet, men det er bare gulspurven som vil ha det! De andre er så kresne at får de solsikkefrø som inneholder mye rusk og rask, vil de heller ikke ha det;) Ha en fin helg og kos deg;))

Unknown sa...

Tror det er alderen, ja. C,")

charlotte sa...

Utrolig flotte bilder!

Birgitta sa...

Hej! Smfåglarna är hos mej och vi har matat dem över en månad nu. Det är gott om talgoxar, blåmesar, nötväckor, hackspett och en annan domherre och så kommer det en del andra fåglar ibland.
Här har snöat, men nu ska vi få regn och då försvinner vintern igen.
Ha det gott.
Kramis Birgitta

Janne i Fagerlia sa...

Sånn er det her også. Har hengt opp meisboller flere steder i hagen, men foreløpig er det bare skjæra som har oppdaget dem. Eller kanskje hun er årsaken til at det ikke er annen fugl å se.....

Vibekes lille ullne sa...

Tror du ikke de kommer når de bare skjønner at det er mat til dem hos deg? Ha en fin helg! :)

Unknown sa...

Hei!
De kommer nok...
her hos meg er det mange av dem, men så har jeg foret dem i flere år! jeg gir dem solsikkerfrø, meiseboller, tørt brød og noen ganger nøtter!
jeg har en god blanding av fugler.

Så mange fine bilder du har tatt, og skjerfet ditt blir utrolig flott!

ha en fin kveld og en fin førjulsweekend!

Hobbygåsa sa...

Tror det er alderen ja :-)
Det tar nok noen dager før de oppdager maten, men så har du plutselig fullt av de. Mine fugler vil heller ikke ha blandingsfrø, ei heller meiseboller... Men solsikkefrø og fuglenøtter er en sikker slager! Har prøvd med brødrester og epler også, men det er det skjæra som spiser tror jeg. Ha en fin fuglejaktende helg!