torsdag 25. februar 2010

Hva blir det til…

I det siste har jeg heklet, strikket og vevd en masse småting uten så mye mål. Det har vært godt for meg å bare ha noe å sitte med i rolige stunder. Tenker jo noen ganger at alt det jeg lager har jeg ikke bruk for, noe blir pent og noe blir ikke så pent.

strikking

Jeg har en periode hvor jeg må tenke over hva jeg skal bruke tida mi på videre framover. Vet ikke helt hva det blir til enda, det har ikke noe hast. Men ser jo at jeg selv må ta noen valg og ikke tenke at andre kan gjøre det for meg, eller tro på at skjebnen skal legge ting til rette.

Akkurat nå har jeg noen småting som ikke er helt ferdig, og har begynt på et skjerf i dobbelt garn. Bare tiden vil vise hva det blir til …

5 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei igjen!! Jeg liker bildene dine utrolig godt!!! Du har klart å lage ditt eget uttrykk og det er supert!! Kos deg med strikketøyet ditt!! AnneK:-)

Unknown sa...

Det ser fint ut, fine bilder. Det blir alltid bruk for ting man lager. Man kan gi i gave ;))

Unknown sa...

Men man tænker godt, mens man strikker og hækler.

Jeannette Mariae sa...

Det er en vigtig tid, du går igennem. Nyd den alt hvad du kan, kære du ;-)

L sa...

Det lyder som forandringens vinde der kalder, og hvad er bedre end at sidde med håndarbejde og lytte?

Håber sådan du holder fast i dit talent for håndarbejde, og at vise skabelsen af dem med poesi, skønhed og enkelthed, som du gør her på din blog. Det er altid meget smukt og inspirerende at komme herind. :-)