torsdag 25. februar 2010

Hva med gult?

sonia rykiel1gult1

I det siste har jeg fått så lyst til å lage noe av gult. Det er jo en pen farge, men som kanskje på mange måter har blitt litt “ødelagt” av all bruken i påska. Jeg fikk ikke mindre lyst da jeg så disse flotte klærne. De er designet av Sonia Rykiel og selges hos H&M, hvis de ikke allerede er utsolgt! Bildet er lånt fra H&M.

8 kommentarer:

Madame sa...

Jeg så også de fine bluser fra Sonja Rykiel hos H&M :-) Det er sjovt som moden kan få nye farver frem igen, og den gule trænger bestemt til en renæssance!
Klem til dig :)

Quiltefia sa...

Enig i at gult er kult!! men det sitter i ryggraden at det er påskefarge!! Men hvis du bringer det inn en stund etter!! påske, mer som en sommerfarge....for da har vi glemt påsken!? Jeg har gått på en garnsmell, igjen!! Blått!! AnneK:-)

Mine Blomster sa...

Gult er for meg som du viser her, Gule roser som min far allltid gav til min mor..... Gule roser er utrolig vakre... Men når det gjelder klær, må man kansje finne den rette kombinasjonen av fargen... !!!

Du får sikkert til noe fint denne gangen og. Er ikke så aktiv skriver, men er innom og titter iblant på det fine du gjør ;O)

Lurte på, hvor du får merkelappene som du henger på ditt arbeid, fra????
Ha en fin kveld
Hilsenfra meg
;O)

Tino sa...

Gult er kult heter det jo. Og absolutt en frisk og fin vårfarge.

God helg til deg :)

Britaiskogen sa...

Gult er håpets farge. Fint med gule ting nå på våren!

Hannes hage sa...

Det var da noen aldeles vakre roser. Jeg forbinder nok også knall gul med påsken, men sammen med andre farger, blir det sommerlig og fint.

Mia sa...

Jag har alltid tyckt om gult, utan gult saknas alltid något oavsett vad det gäller jag gör. Speciellt den varmgula, som på rosorna, med lite åt det röda hållet.

Hege Synøve Kolstad Evensen sa...

tjo ho, kjøpte toppen til venstre på tirsdag:) Nå venter jeg bare på vår!