torsdag 18. mars 2010

Tenkepause

pute1pute2

Jeg tar en liten tenke- og bloggpause. Trenger litt tid for å finne en retning og rydde litt. Jeg kommer tilbake på bloggen, men har behov for å fortelle alle som er innom at jeg trekker meg tilbake en liten periode. Puta har fått seg runde i vaskemaskinen, og får være et lite symbol på det jeg vil si. Litt uklar i formen og ikke helt tydelig i kantene!

Stikker innom på søndag for å trekke vinneren av min lille giveaway.

27 kommentarer:

mette b sa...

Kære Turid,
Hvor er din pude fin :)
God pause, må solen skinne på dig imens.
Klem fra
mette

En fugl i hånden sa...

Kære Turid,

Som Mette vil jeg også ønske dig en god blogpause. Håber, du får slappet af, nydt forårssolen, hvis den skinner hos dig også, og ikke mindst genfinder motivationen til blogging og lidt klarhed omkring din retning, selvom jeg holder vældig meget af din blog og de smukke billeder som de hele er ;)

KH Helle

Jeannette Mariae sa...

Kære Turi,
Det ligger vist i tiden, at retningen og klarheden i livet er lidt sløret for os alle.
Jeg vil ønske dig en dejlig blogpause og glæder mig til, at du vender tilbage igen.

Knus fra engens land ;-)

Unknown sa...

Jeg forstår hvad du mener :-)
Og vil ønske dig en god og frugtbar pause.
Og glæder mig allerede til du vender tilbage igen!

L sa...

Rigtig god pause, kære Turid. Jeg holder altid af at kigge indenfor her - og kender rigtig godt til det, at have brug for at trække sig tilbage :-)
Vi ses!
Kram :-)

Fru Strøms Kvardagspussel sa...

Hei! Jeg har nylig lagt meg til som følger hos deg for jeg synes du har så fin og inspirerende blogg. Ønsker deg lykke til med blogpausen, og håper du kommer sterkt tilbake::) Klem fra fru Strøm.

Merethe sa...

GOd pause Turid. Venter på deg vet du :)

MADE BY K sa...

Skulle vilja lägga huvudet på din kudde, den ser så skön ut!!
Hoppas du får en skön paus i ditt bloggande och jag hoppas verkligen att du kommer stärkt tillbaka!

Kommer att sakna dig!/Annica

Unknown sa...

hei Turid!
Puten ble kjempfin og spennende..., AKKURAT SOM BLOGGEN DIN! Men jeg skjønner veldig godt det med å ta en bloggpause, kan vel godt si at jeg har hatt det i det siste også, selv om jeg føler at jeg har kommet litt sterkere tilbake de siste ukene.
Som du har sett på bloggen min, holder jeg på å hekle en pute etter en ide/oppskrift fra deg. Syns den puten din var så smart og dekorativ så jeg måtte bare lage en jeg også!

Ønsker deg en god bloggpause... :O)

linsky sa...

Så fin puten ble!
Gleder meg til du er tilbake etterpausen din, jeg. :)

Michelle sa...

Lykke til med din bloggpause. Det er kun kort tid siden jeg meldte mig som følger på din blog. Når jeg ser omkring på din blog, ønsker jeg, at jeg kunne strikke. Jeg glæder mig til at følge dig når du vender tilbage.

Tovepia sa...

Av og til trenger man en pause; vi venter på deg;)

Kjempeflott pute! Kos deg og slapp godt av;)
Klem fra meg;)

naturglede/Randi Lind sa...

Sånn kan det bli noen ganger. Man må "korrigere" litt i livet. Lykke til og velkommen tilbake. Klemsiklem i våren:)

Anita fra hjerterommet sa...

Lykke til med bloggpause og tenkeperiode. Håper iallefall at tenkepausen IKKE er spørsmål om du skal fortsette blogge eller ikke. Du virker som en så kreativ person som mange kan hente inspirasjon hos.

Det å være kreativ er ikke alle unt og jeg anser det som en gave. Jeg har vel egetlig ikke helt sett på meg selv som en kreativ person men innser at jeg i andres øyne faktisk er det.:)

Har som deg hatt masse tanker rundt dette med blogging, hvorfor gjør jeg det egentlig?? Er det showoff?....Har landet på at blogging er min form for meditasjon og min form for,- om mulig, skape inspirasjon og skape lyst hos andre. Jeg opplever det å være kreativ og skapende som svært terapeutisk så kan noen finne/oppleve slikt ved å lese min blogg ja intet kunne glede meg mer:)!! Jeg har ganske klare regler ovenfor meg selv når jeg blogger, går det lang tid mellom innleggene er det ingenting jeg beklager i bloggen. Det er min blogg og ingen andre enn meg selv jeg står til ansvar for:) Dårlig samvittighet hvis jeg ikke legger igjen nok kommentarer hos folk har jeg heller ikke... dette er ikke et sted hvor jeg ønsker å være omringet av dårlig samvitighet og forpliktelser.;) Blogging skal alltid vær noe jeg får glede av å gjør og jeg gjør det kun på mine premisser.. ;)

Her hadde jeg visst mye på hjertet, sikkert fordi jeg har gått noen runder med meg selv angående dette:) Håper jeg ikke har tråkket på noens tær og lister meg stilt på tå ut igjen:) Lykke til!!

Anita fra hjerterommet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
ANNEPÅLANDET sa...

God pause! En fin tid for tenking og opprydning akkurat nå, på alle plan. Håper du fortsetter å blogge i alle fall!

Anonym sa...

noen ganger trenger vi en pause for å finne ut hvor vi står.. har hatt mange slike :))

Trekk pusten :o)

Bodil sa...

Ha ein god bloggpause. Ser fram til å ha deg tilbake :) Klem

Janne i Fagerlia sa...

Har vært inne på tanken om en liten pause jeg også. Har det nesten for travelt til å sette meg bak pc'n. Får se hva det blir til......

Den tova puten din var skikkelig koselig.

Anne (Moseplassen) sa...

så lekker pute :)
Pause er godt, pust i bakken, tid til å kjenne på hva man har lyst til. Men jeg håper du har lyst til å fortsette å inspirere da naturligvis.

Bestemor Drillo sa...

Velkommen tilbake Turid!
Kos deg i vårsolen!!! Klem!

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin pute.Håper det ikke blir alt for lenge til du kommer tilbake.Ha en kjempefin bloggpause og helg.Klem fra Bodil...♥♥

reSIRIkulert sa...

Ynskjer deg ein god pause med fruktbart resultat ;o) Kjem til å sakna deg, men veit sjølv at det er tider ein treng å klarna hovudet i fred og ro.
Klem fra Siri

Tino sa...

Det kan være godt å ta en pause iblant. Ha en fin bloggpause og velkommen tilbake :)
Klem T

MalinSj sa...

En jättefin kudde du gjort. Hoppas du får en välgörande paus och att vi får se dig snart igen i bloggen. Ha de bra//MalinSj

Rosa Forino sa...

ciao turid,
il tuo italiano è quasi perfetto...
grazie per essere passata a trovarmi... io ricambio il favore ;-) e bello pensare che anche se lontane siamo vicine... ciao rosa

Anonym sa...

Jeg kan da godt forstå du tager en blogg-pause. Det må ikke være en belastning. Jeg kan godt mærke, at jeg selv ikke skal bruge alt for meget tid, men det glæder mig, når man får kontakt med andre mennesker på denne måde. Det er ikke spild af tid, men det må ikke være det eneste, der fylder dagen.

Nu ved jeg efterhånden, at når man melder sig tilbage igen, så kan man få kontakt igen. Det er vigtigt at vide.