mandag 19. april 2010

Med symaskin

sy1

Det er mange ute i bloggland som er så flinke med symaskin, lager de lekreste ting både av nye og gamle stoffer. Denne flotte veska til håndarbeid, har jeg fått av ei av dem som er dyktig med symaskinen. Jeg anbefaler en titt innom hennes inspirerende og hyggelige blogg.

sy

Jeg har symaskin, men skal aldri sette meg som mål å bruke den til noe mer en det som er høyst nødvendig. Jeg blir ikke helt venn med den, og jeg tror det henger sammen med den nøyaktigheten som det kreves. Men nå skal jeg sy litt, og det er av det letteste slaget. En billig duk skal gjøres om til gardin, og ponchoen som jeg har strikket skal justeres. Må bare la maskinen stå å lufte seg litt først :-)

11 kommentarer:

Rigmor sa...

jeg er delvis venn med min, tror det kommer litt ann på hvilken tolmodighet jeg har akkurat i det øyeblikket!! Lykke til med syprosjektene! ha en strålendes uke!

Margith sa...

Øvelse gør mester :-)
God fornøjelse med syprojektet.

Merethe sa...

Det å mestre å sy er kun øvelse og atter øvelse.:)
jeg er veldig imponert over vevarbeidet ditt. Det å tre en renning...(vet ikke helt om det heter det en gang)ser veldig vanskelig ut for meg. Det er så hyggelig å få dele dine tanker...alle dine herlige bilder. Men ser jeg rekker ikke å holde tritt her inne for tiden. Er ute i hagen stort sett hele dagen. Det er så godt å kjenne vinden ruske i håret eller solens varmende stråler. Fuglekvitteret og skjærenes skvadring oppe i det store reiret de har bygget i lønnetreet vårt. Våren er en herlig tid...da begynner sjela å pulsere og livne til. God uke :)

ANNEPÅLANDET sa...

Jeg er sikker på at du blir en racer med symaskinen om du vil, du som er så hendig med alt mulig annet håndarbeid - det henger sammen! Jeg ser på det å hekle som å bake brød - det er bare å slomse i vei, så blir det brød/hekleting, detaljene er ikke så nøye. Å sy er mer som å bake kaker - der må du følge oppskriften for at det skal bli riktig, det er mindre rom for slumpen. Å strikke ligger litt midt i mellom. Uansett er det gøy med litt av hvert!
Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Heldig du som har symaskin!;-)eg har ønska meg symaskin lenge men det blir vell ein dag;-).Blir nokk veldig flink du tenker eg!;-)ha ein fin mandag.

Unknown sa...

Så dygtig , du er til alt- så skal du vist bare øve dig lidt :-)

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin den du har fått.Nydelige farger.Lykke til med syingen.Øvelse gjør mester.Regner med att det får du til.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil..

Quiltefia sa...

Hei!! Det var et hyggelig innlegg!!:-) Vi biter tennene sammen å håper at vi kommer oss til Roma!! Klem anneK:-)

Siri @ Strikk og tøys sa...

He he, symaskinen min var kun framme til fotografering, så ble den pakken ned igjen. Men den sitter og roper på meg fra tid til annen. Noen ganger veldig høyt. Den kommer nok fram en vakker dag.

Lykke til med dine syprosjekter!

Anonym sa...

Jeg fikk symaskin av min mor for mange år siden.
men har ikke brukt den.
Går nå på et aktivitetsenter og der har jeg sydd noen tøffe grytekluter og det var kjekt.
så nå skal jeg ta fram symaskinen.
Det blir spennede å sy div lette ting.
Noen som har forslag.
??
Noen som vet om en side hvor det står oppskrifter ol?

Anonym sa...

Jeg fikk symaskin av min mor for mange år siden.
men har ikke brukt den.
Går nå på et aktivitetsenter og der har jeg sydd noen tøffe grytekluter og det var kjekt.
så nå skal jeg ta fram symaskinen.
Det blir spennede å sy div lette ting.
Noen som har forslag.
??
Noen som vet om en side hvor det står oppskrifter ol?