tirsdag 22. juni 2010

M/S Elvekongen

%C3%A5rnes4[1]%C3%A5rnes8[1]%C3%A5rnes3[1]%C3%A5rnes14[1]

Vi har en egen konge i nærmiljøet, M/S Elvekongen. I dag var jeg en liten luftetur på Årnes Brygge der den ligger fortøyet. Jeg har aldri vært på tur med den, men tror jeg i løpet av sommeren skal ta en tur og bli bedre kjent med eget nærmiljø. Kanskje en liten påminnelse om at en ikke alltid trenger å reise så langt for å oppleve nye ting.

6 kommentarer:

Randi sa...

Det har du ganske ret i. Hvis man vil det, er der mange ting,der kan opdages lige uden for ens egen dør.
God aften.

Kh Randi

Snertne sneller og små nøster sa...

Det syns jeg absolutt du skal gjøre :-) En sommer var vi turister i egen by (Trondheim), og det var utrolig å oppleve både for liten og stor.

Ha en flott kveld og klem fra Siv

Quiltefia sa...

Morsomt navn på en båt!! Det ser veldig hyggelig ut også!! Hilsen AnneKari:-)

Siw sa...

Det er så sant, så! All den tid jeg bodde i Bergen, alt jeg gjorde var å ta turen opp på Fløyen - og det var bare såvidt! Man glemmer å bruke sitt nærmiljø for alt det er godt for, rutine og vante omgivelser tar over .. :) Bra du minner oss på det! Ta deg en tur, og kos deg! :)

Donald sa...

Det er forbløffende så mange ting, man kan opleve i sin egen by! Og somme tider kan man faktisk opleve at se hele verden på en anden måde ved at gå 20 meter - men ad en vej, som man _ikke_ plejer at gå :-)
Eller i et vejr, som er helt anderledes.

Sesselja sa...

Du store tid, du er fra Nes, du også! Jeg har bodd i bygda i over tre år, og på bursdagen min i juni skulle vi endelig på tur med Elvekongen for første gang - bare for å bli avvist på kaia: det var fullt! Veldig kjekt at Elvekongen har så god oppslutning, men litt kjedelig for meg på bursdagen min.