tirsdag 27. juli 2010

Fin

m%C3%B8nster[1]m%C3%B8nster2[1]

Opprydningen er godt i gang her i huset, alle oppbevaringsbokser og sekker gjennomgås og sorteres. I dag har jeg blant annet ryddet i barneklær. Blant de klærne jeg tar vare på er denne jakka. Jeg strikket den til guttungen i huset, da han var rundt 1 år (nå er han 9 år). Liker veldig godt fargene og mønsteret i jakka, samtidig som den vekker gode og fine minner.

9 kommentarer:

Tovepia sa...

Kjempefin!Jeg har ikke hjerte til å kaste noe av det jeg har strikket, så jeg har store poser med stoore gensere fra 80-tallet:D
Ha en fin kveld og klem fra meg;)

Eva sa...

Så fin den er. Den ser jo helt ny ud.
Og farverne er skønne, synes jeg også:)

Lev Livet Lett Lokki sa...

Ja den er fin! Den er mer enn fin - også er det så gøy når det følger med gode minner!
Ha en fortsatt fin sommer:))
Klem Lokki

Lev Livet Lett Lokki sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Snertne sneller og små nøster sa...

Skjønner godt at du gjemmer denne ja - jeg har heller ikke hjerte til å kaste klær jeg eller andre har strikka til ungene :-)

Ha ei flott uke og klem fra Siv

Ruths datter sa...

For en flott jakke.Må ikke kaste et så fint kunstverk.
klem

Irene sa...

Skjønner godt at du vil ta vare på den .... flott jakke, ser nesten ubrukt ut også. Den kan kanskje en annen liten tass bruke en dag? Jeg har tatt vare på alt jeg har strikket til min sønn da han var liten. Mest for de gode minner, ikke bare at han hadde det på seg, men også min egen glede av å strikke til han. Håper det kan komme frem fra eskene på loftet en dag .... til et barnebarn :o)

Anonym sa...

Hei.Så flink du er å rydde.Jakka kjempe fin.Fint mønster og farger.Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil.

Fjellsnella sa...

Å rydde er der flere som skulle ha gjort. Kjenner det på meg at jeg også burde ha fått kommet i gang... Jeg synes du har en flott blogg og har fulgt deg en stund. Elsker heklingen din!!!