søndag 1. august 2010

Velkommen august

August er god måned for oppsummering og planlegging av nye oppgaver. Ettermiddagen ble avsluttet med en liten spasertur i nabolaget. Det har vært mye regn i det siste, men det ser ut som det lysner litt opp nå.

august1[1]august3[1]august6[3]

En liten tur gjør godt for tankene, oppsummeringer kan gjøres og også en erkjænnelse av at det er helt i orden at det har blitt august. En måned hvor den gode hverdagen er tilbake. Liker hverdager!

11 kommentarer:

Gunhild sa...

Du viser hvordan det er mulig å oppsummere en stemning, tid, måned, situasjon uten ord. Veldig fine bilder! Jeg ser og ser på den for å lære hvordan du gjør det :)

Margith sa...

Jeg er vild med dit sidste foto :-)
Min ferie er ikke slut endnu og jeg er ikke helt klar til hverdagen, som jeg også sætter pris på.

MADE BY K sa...

Bara älskar dina foton:)))
/Annica

Sylke Feldhusen sa...

Det er noe trygt og godt med hverdagen. Fine bilder! :)

ANNEPÅLANDET sa...

Hverdager er best, syns jeg. Fine bilder!

Hege Synøve Kolstad Evensen sa...

Så enig, så enig:) August er god, sommerspenningen har lagt seg, latskapen ligger i kroppen, hverdagen inntar med rutiner og trygghet... vakre bilder, spesielt det hvor huset speiler seg i vannpytten.

En deilig august måned ønsker jeg deg!

Eva sa...

Jeg sad netop og tænkte på, hvor dejligt det er at have ferie. Og så mindede du mig om, at det allerbedste jo er hverdage. Tak for det.

Unknown sa...

Sikke dejlige billeder- du må bo et meget dejligt sted.
Her begynder hverdagen NU ! Gisp !

Quiltefia sa...

Hei Turid!! Lenge siden jeg har vært her!! Håper du har hatt en fin sommer!! Det er rart med august, da er sommeren litt på hell, selvom jeg ikke liker den tanken helt!? Fine bilder som vanlig!! Spesiellt blomsterbildet, er kjempevakkert!! AnneKari:-)

Sesselja sa...

Hm, viser det midterste bildet den svartlistede planten kjempespringfrø? Vanskelig å se skikkelig på fotoet.

Merete sa...

Prøver meg igjen. Internett er ustabilt idag, så om du får to kommentarer er det derfor! Det jeg skulle si var at jeg elsket det siste bildet her! Roen og dybden. Hvis man kan si det på den måten! Hehe:) Men fint var det!
Ha en flott augustdag!
-Merete