torsdag 2. september 2010

Plass til noe nytt

rom[1] 

Det nærmer seg avslutningen på rydding i hele huset. Ut av det har det blitt ledig plass til oppbevaring. Mye har blitt kastet, gitt bort eller sortert på faste plasser. Det føles veldig godt å vite hva en har, og ikke minst vite sånn noenlunde hvor det er. Frigjør energi, får vi håper på!

Jeg har lenge tenkt at jeg må pusse opp for å kunne starte nye kreative prosesser, og starte med veving igjen. Men i dag ble jeg enig med meg selv om at det var bra nok uten oppussing, at rammene rundt hobbyarbeidsplassen kan bli bra som den er. Tross alt er det et privilegium å ha et rom fullt med bøker, garn, vev og stillhet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Kjempe kjekt å ha ett rom til hobby.Godt når en er ferdig med rydding å hvet hvor man har ting.Men jeg har det litt lett for att det blir rotete igjen.Er flink en stund å legge på rett plass.Men så sklir det ut igjen.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Unknown sa...

Hei!
Jeg savner hobbyrommet mitt. Der jeg bodde før hadde jeg et stort rom som var stappfult av alt jeg trengte til enhver tid. Når er veldig mye stablet/pakket bort på boden. Da blir det ikke så enkelt når jeg trenger noe i full fart... ;O)

Misunner deg derfor hobbyrommet ditt!

Du har laget så mye fint... Liker så godt både filleryen og det flotte hekleteppet ditt!

God helg!

klem

Eva sa...

For mig giver det så megen god energi at få ryddet op. Jeg har aldrig prøvet at rydde op i hele huset på en gang, men jeg ville gerne have tid til det. Det er så skønt bagefter.
God weekend.

Unknown sa...

Jeg synes også en grundig oprydning frigører rigtig meget energi.
Det lyder spændende med en butik med dine produkter.

Anonym sa...

Så flink du har vært! Deilig å være ferdig med et så stort prosjekt. Nyt innsatsen din!
Klem Igi

Unknown sa...

Ja, da er du heldig! Det er min drøm å en gang ha et eget ROM til hobbyer:-)