torsdag 7. oktober 2010

Endelig

vev1[1] vev3[1]

Endelig er jeg i gang med nytt vevearbeid, noe jeg er veldig fornøyd med. Men da jeg skulle ta bilder, viste det seg at jeg har ødelagt kameralinsa. Finmotorikken virker ikke, noe som muligens skyldes for mye fotografering i regn. Har forsøkt å gjøre det beste ut av det, og forsøker å ta det med godt humør.

7 kommentarer:

Eva sa...

Det er synd for dig med kameraet,- det kan du da ikke undvære.
Jeg håber, det går i orden:)

Tina sa...

syns det ble fine bilder likevel!

ANNEPÅLANDET sa...

Det er så spennende med vev - men det ser veldig vanskelig ut, syns jeg, og derfor har jeg aldri turt å prøve meg på det (annet enn småvev som brikkevev og grindvev da).

Jeg fikk også vått kamera - åpnet alle luker og lot det lufttørke, det gikk heldigvis bra. Så forresten at FotoVideo i Oslo hadde diverse trekk man kunne ta utenpå kamera for fotografering i regnvær. Kanskje det hadde vært noe for deg? Såvidt jeg husker, hadde de trekk for ulike typer speilreflekskameraer. Sjekk på nettsidene deres.
Ha en fortsatt fin torsdag!

Merethe sa...

Huff så leit med kameraet...det du bruker så flittig. I høst får jeg også montert opp veven min. Vi har ikke mye igjen ute på hobbyhuset nå. Snart kan jeg vaske vinduer og gulv :D Venter på elektrikker som skal legge inn strøm. Håper det ikke tar veldig lang tid. Spennende å se hva du nå skal veve. :) klem Merethe

Nanne sa...

Så spennende med den veven, gleder meg til å se hva du får ut av det, men kameraet...... Det må du jo få orden på... Lykke til med begge deler......

Bodil sa...

Spennande vevarbeid du har starta. Dette vil eg følgja med på :)

Mia sa...

Så kul, en ny sjal? Här samlar väven bara en massa damm..