torsdag 7. januar 2010

Skjerf til de litt mildere dagene …

I dag ble jeg ferdig med skjerfet som jeg har strikket i melkegarn og noe bomullsgarn. Skjerfet ble tatt med ut for litt fotografering i dagslyset.

skjerf8skjerf20 skjerf10skjerf21skjerf14

I natt har det blitt mye mildere og ikke lenger 30 kuldegrader, som det var i går kveld. Selv om det er mange kuldegrader nå også, føles nok ikke kulda som de stedene der det blåser mer enn her på indre Østlandet. Men det er jo enda steggeli’ kalt, som det står på min gradestokk fra Sørlandet.

I helga fant jeg fram den gode gammeldagse sparken. Ypperlig framkomstmiddel til mine foreløpige små trimturer. Hvis det er noen som starter en kreativ turstafett her i bloggland, blir jeg gjerne med!

10 kommentarer:

Vibekes lille grønne sa...

Aldeles nydelige farger på skjerfet ditt! Fortsatt kaldt ja, brr! Spark er ypperlig framkomstmiddel hvis det ikke strøs og saltes hele tiden, som de gjør her i Oslo. Ha en fin kveld! :)

Randi sa...

Hvor det nogle fine farver du har brugt. Det ser rigtig flot ud. Uha der er koldt oppe ved dig. Så skal vi ikke pive her nede på Fyn ( Danmark). Vi har kun haft -9 i nat.
God aften.

snakkemunn sa...

Flott og enkelt sjal i harmoniske farger. Jeg hadde blitt redd hvis det ble så kaldt ( jeg synes det er på kanten med -15). En pyse er jeg, men tenker også på unger, gamle og bebiser. ;))

Mia sa...

Tycker om dina melkfarger i sjalen, minner mig lite om vaniljglass och blåbär faktiskt, gott alltså. Nog är det kallt hos dig alltid, vi har bara haft -23, illa nog. Din termometer var verkligen en tjusig sak :)

Synnøve Olava sa...

Hei min venn... :O)

Skjerfet ditt ble veldig flott, kjempefine farger sammen. Jeg har en gammel spark i skjulet, ikke så mye brukt da det bruker å være dårlig sparkføre her i nes, men jammen tror jeg at jeg skal finne den frem... :O)

Deilig at det tross alt har blitt litt mildere i dag, Men det er muligens kortvarig, så akuurat på nyhetne at det var spådd -24 grader på Kongsvinger...

Sender deg noen "varme tanker" i denne kalde kvelden... *blunk*...

Bebiane sa...

Jamen du strikker da, flot halstørklæde :-))
Jeg er helt forelsket i dit udendørs termometer.
Varme hilsner fra mig til dig.

Helene sa...

Hva er en kreativ bloggstafett?

Skjerfet var kjempefint, og sikkert mykt og deilig.

I kveld skal jeg og husets yngste ut på sparktur, i 16 minusgrader. Mer en nok det her på vestlandet... Men sparking er så gøy, så vi MÅ utnytte det gode føret!

Losarinas mor sa...

Uf hvor koldt ! dejligt halstørklæde!
Jeg har aldrig prøvet at køre på sparkstøting ..

Jeannette Mariae sa...

Hvor er det smukt. Måtte gerne ligge om min hals ;-)

Donald sa...

Hvor er det et dejligt halstørklæde og hvor er det morsomt med et termometer, som skriver "steggeli' kalt".

Jo - jeg tror det er en god ide med en kreativ turstafett her i bloggland - jeg skal se, hvad jeg kan finde på.