tirsdag 4. mai 2010

Drømmer

 

Skulle egentlig lage et innlegg om drømmer. dr%C3%B8mmer4[1]

Men blir stående fast i kontrasten mellom fornøyelse og alvor.

Hva drømmer jeg om? Reise, sitte på en fortausrestaurant, se på byliv, kunst, det vakre og frihet. Et arbeid som gir mening, en inntekt som gir trygghet og et godt liv.

Kanskje alt henger sammen, fornøyelsen og alvoret?

 Andre bidrag til tolkning av drømmer på Mandagstema.

3 kommentarer:

Jeannette Mariae sa...

Livet er da fornøjeligt. Måske det bare handler om at være glad med det man er lige præcis midt i.

Knus fra engens land ;-)

Ladyinblue sa...

Tack för kommentaren Turid, Ja de ska bli skönt att få åka iväg från de dagliga jobb,jobb,jobb.
Dina drömmar kan ju också bli sanna,absolut.
Kramen / Ulla

Donald sa...

Fornøyelse og alvor hænger sammen, helt afgjort _ja_ det gør det.

Tænk på en skovtur med madkurv: straks tænker jeg på hvor let det kan mislykkes åh! Ak! Men lad os nu sige det går godt: Så har man jo forberedt køkkenet, indkøb, køletaske eller madkurv, skåret, tilberedt, pakket, og slæbt! Fundet et sted uden myrer ;-) og hvor der forhåbentlig er læ. Åh, jeg glæder mig sådan til en tur til Kulleberga, det er så smuk en tur.

Og efter sådan en fornøjelig dag kan man jo godt være træt.

Når talen er om ens arbejde, så bliver jeg nok nødt til at sige at det er en længere historie, som ikke egner sig til en kommentar, men alligevel, her er et stikord:

Jeg var med til en konference om stress i Februar i Danmark, og her blev der talt MEGET om, hvordan du kunne få mere styr på din hverdag, og hvordan du kunne undgå stress ved at sige "jeg kan klare så og så meget", altså ved at styre din hverdag.

Siden tænkte jeg: Alle tre foredragsholdere talte om at man skulle se indad. Men de havde alle tre opsagt deres arbejde! De havde taget et andet arbejde, sat et andet mål for tilværelsen. Det snakkede de bare ikke så meget om, i stedet talte de om stress som om det er noget, man har inde i sig selv.

Min konklusion er: Vend det ikke indad, se udad hvad der er af interesser (samfundsgrupper, politik) og vend dig udad, bare lidt, bare en lille kommentar på et website eller på et nyhedssite.

Hav en god uke og klem fra mig.