mandag 3. mai 2010

Underveis

gryteunderlag[1]gryteunderlag2[1]gryteunderlag1[1]

Sterkt inspirert av Linetoppen begynte jeg i går kveld å hekle grytekluter. Men underveis har det blitt et gryteunderlag, og årsaken til det er at den ble litt stor som gryteklut. På Linetoppen finner du oppskrift. Gryteunderlaget er ikke ferdig enda, mangler å hekle i den hvite firkantet i midten.

Jeg hadde først tenkt at jeg kun skulle benytte farger som lignet på hvitveis-buketten. Men ting blir laget litt spontant, så det ble litt sort i også. Når jeg har en liten stopp på de store prosjektene, er det godt å bare sette igang å lage noe lite og enkelt.

10 kommentarer:

Linda sa...

Så flotte farger du har valgt:-) Jeg er stor tilhenger av små prosjekter. Har noen store prosjekter liggende i skuffen, men de har det veldig fint der inntil jeg får litt bedre tid:-)

merethe sa...

Næ for en artig hekling. Nydelige farger også. Det blir litt slik for meg på våren at de store hobbyprosjektene blir liggende. Men det kommer jo en høst....

Losarinas mor sa...

Jeg kender godt behovet for små overskuelige projekter.
Det er meget smukke farver, du har valgt :-)

Jeannette Mariae sa...

Du kan bare det der med farver, kære du. Tak for inspirationen ;-)

Anonym sa...

Hei.Kjempe fint gryteunderlag.Blir sikkert fint som grytekluter.Nydelig Hvitveis.Er så fint med markblomster.Ha en riktig fin uke.Klem fra Bodil..

Jorunn sa...

Flott gryteunderlag! Jeg er også tilhenger av småprosjekter...
Liker at ting blir rimelig raskt ferdig.

Bodil sa...

Så fine fargar du har valgt. Det blir flott :)

Tina sa...

Nydelige farger og bilder!

Birgitta sa...

Riktigt fint blir det och roligt med lite mindre arbeten emellanåt.
Kram Birgitta

Eva sa...

Også jeg synes, at farverne er så fine. Det er godt at have små projekter ind imellem de store, så man af og til bliver færdig med noget.