søndag 2. mai 2010

Enkle søndagstanker

En tur på min faste hvitveisplass gjorde meg glad i dag. Her var det hvitveis. Jeg forundres over at på steder jeg tittet for ei uke siden, uten noen tegn til hverken blader eller blomster, var det nå store tuer med hvitveis. Naturen er forutsigbar, men på samme tid overrasker den.

hvitveis[1]

En hilsen til alle nye som er innom og mine faste lesere her i bloggland, setter stor pris på dere. Når det gjelder mine håndarbeidsprosjekter har det stoppet litt opp. De afrikanske blomstene som jeg skal lage noe av, er en utfordring med sin form når de skal monteres sammen. Får la alt av håndarbeid hvile litt til konsentrasjonen og gleden er der. Eller muligens starter jeg på noe helt nytt.

10 kommentarer:

Synnøve Olava sa...

Hei!
Nydelig hvitveisbilde... :O)
Jeg har også oppdaget at kreativitet og inspirasjon går litt opp og ned av bølgedaler. Min metode er å jobbe meg ut av det, at jeg rett og slett hekler sjøl om jeg egentlig ikke har lyst, eller strikker, eller syr.... :O)

Lurte på om du hadde lyst til å komme til meg på lunsj på førstkommende fredag? Ta med deg et hekletøy..., så kan vi skravle, hekle og lunsje litt sammen... :O)

Klem

Linda sa...

Så nydelig bilde:-) Håper kreativiteten kommer raskt tilbake til deg:-) Av og til er det godt med en pause og gjøre litt andre ting:-)

Tovepia sa...

Prøvde meg selv på en slik afrikansk, men det var ikke noe for meg, det ble for mye fargeskift og tråder:O)
Håper du får energien tilbake, for det blir litt spennende å se hva du gjør med dem..tenkte selv en vest da jeg startet, men det blir det altså ikke;)
ha ei god uke og klem;)

snakkemunn sa...

Fine bilder du tar. Det er bare til å la arbeidet ligge å starte på noe nytt som inspirerer deg. Jeg lager mye som jeg mister interessen for.

Eva sa...

Dejlige anemoner,- som vi kalder dem her i Danmark.

Tina sa...

Flott bilde!
Det hører kanskje med til årstiden at vi heller vil være ute og lete etter hvitveis enn å sitte inne med håndarbeidet........

Lokki sa...

Så godt sagt! "Naturen er forutsigbar, men på samme tid overrasker den". Knakende godt sagt!
Den der siterer jeg deg på en vakker dag :))
Bildet er helt nydelig!
Det er så vakkert ute nå, og flere skjønnheter dukker opp under vårsolen.
Ønsker deg en herlig uke!
Klem Lokki

Quiltefia sa...

Hei!! Jeg har også gått med nesa nedover idag og gledet meg over blomstene som plutselig er der.... Det er deilig med vår!! Men det er også så mye som skjer på denne tiden.... Våren må nytes.... Klem fra AnneKari:-)

Sylke sa...

Det er alltid noe fint å oppdage i naturen :)

Ha en god uke! Klem, Sylke

Britaiskogen sa...

Hvitveis er en nydelig skapning..har funne noen av de, men idag er de dessvere gjemt under snøen..