lørdag 20. juni 2009

Mitt store lille prosjekt!

Da jeg startet med blogging var det dette jeg hadde i tankene. Jeg har en liten vev som jeg har kjøpt billig på auksjon, og målet mitt var å ta den i bruk. Har vevd tidligere, det var da jeg gikk på husflidskole, noe som er ganske lenge siden. Tenkte kanskje at en blogg kunne være en motivasjon for å komme i gang, en måte å dokumentere arbeidet på og gjennomføre mitt store lille prosjekt om å begynne å veve igjen! Håper jeg også på denne måten kan komme i kontakt med andre bloggere som holder på veving eller har lyst til å starte med det.

Jeg har meldt meg på et elæringsprogram, der jeg vil få veiledning på nett og kontakt med andre kursdeltakere i et felles forum. Programmet er helt nytt og jeg skal være med å teste ut hvordan programmet fungerer. Du kan lese mer om programmet her.

Jeg har fått første modul av kurset, hvor oppgaven for hele kurset er å veve et skjerf. Det virker veldig spennende! I første modul skal vi jobbe med design av skjerfet. Gleder meg til å komme i gang. Nå er jeg på utkikk etter inspirasjon og ideer! Her er et utsnitt av et teppe vevd av mi bestemor. Mange glade farger her! Tror nok ikke skjerfet skal ha så mange farger, men det er gøy å se hvor fint hun har fått fargene til å harmonere.

5 kommentarer:

Bodil sa...

Det skal bli kjekt å sjå kva du vev. Har vevd litt eg og, men det er ei stund sidan no! Ha ein fin kveld!

linsky sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
linsky sa...

Lykke til med vevingen! Det høres morsomt ut. :)

Gunhild sa...

Så gøy å holde på med dette når du får sånne oppgaver. Lykke til!!

Hobbygåsa sa...

Så spennende! Jeg har veldig lyst til å lære å veve, syntes det ser så artig ut. Og så kan man lage så utrolig mye fint. Men så er det en grense for hvor mange hobbier man får plass til da :-) Det teppet er jo bare helt nydelig, så herlige farger! Gleder meg til å følge med på hva du lager!