mandag 15. juni 2009

Mandagstema: Barndomsminner

Barndomsminner kan være mye! Jeg velger disse blomsterbildene som minner meg om turer for å plukke nydelige sommerbuketter!Denne gangen greide jeg å publisere først et innlegg til Mandagstema som hadde noe mer tekst en dette. Men så skulle jeg inn å redigere, da greide jeg å slette alt! Er det ikke angreknapp eller tilbakeknapp? Noen som vet om denne.. Må også takke for en kommentar jeg fikk til forrige innlegg, slettet jo også denne! Det er en del problemer med pc'n for tiden, uten at jeg kan skylde på det denne gangen. Men etter at jeg installerte ny versjon av Internet Explorer har jeg hatt problemer med å åpne bloggen min og noen av de andre bloggene jeg er inne og titter på. Et lite hjertesukk fra ei som ikke liker datakrøll!

9 kommentarer:

linsky sa...

Usj, så kjipt med datakrøll. Hvis jeg roter det til hender det at jeg rekker å tykke på 'vis blogg' før uheldige endringer er lagret. da kommer det opp et vindu som spør om OK el. AVBRYT, da trykker jeg avbryt, og jeg kommer tilbake til bloggen slik den var. Uff, jeg er litt håpløs på å forklare..

Fine blomsterbilder du har tatt! Jeg plukket masse storkenebb og prestekrager til mamma da jeg var liten. :)

Vibeke sa...

Fin tolkning
Mvh. Vibeke

Anonym sa...

Fortryd? Prøv Ctrl-Z en anden gang. Jeg har også mistet et indlæg fornyligt. Det var i et "vindue" som blev kontrolleret af et andet vindue hvori jeg jo så havde "trykket" på en eller anden knap! Der er mange "faremomenter", og for vigtige ting arbejder jeg altid med automatisk backup og gemmer flittigt kopier.

Dine billeder er dejlige, især vinduet med blomster i forgrunden. Tak for dem :-)

Jeanette Jess1 sa...

Flotte blomsterbilder,kjenner jeg savner det å være liten og gå barfot i det lange gresset på hytta og plukke blomster "helt i min egen verden"...

Ser mine 3 prinser ikke er så veldig opptatt av dette med blomster,så jeg får nok fortsatt plukke dem selv.

Lykke til med datakrøll,håper du finner ut av ting - ha en flott dag!!!

Hobbygåsa sa...

Jeg liker heller ikke datakrøll, men jeg har gudsjelov en sambo som kommer ilende når jeg roper :-)Men angreknapp tror jeg ikke finnes... Du skal nok være klar over at ofte er det faktisk bloggleverandøren som driver med jobbing når du har problemer, det opplever iallefall jeg... Nydelige bilder du har, det øverste er jo bare så vakkert!

Rimkogeren sa...

Smukt indlæg.

Tip: Inden du redigerer holder du Ctrl nede og trykker en gang på A.

Derefter holder du Ctrl nede og trykker en gang på C.Tryk på en piltast.

Nu er dit indlæg kopieret.

Hvis dit indlæg forsvinder, holder du Ctrl nede og trykker en gang på V. Tryk herefter på en piltast.

Nu er indlægget på plads igen.

Når du har lavet ændringerne, kan du igen trykke Ctrl + A og bagefter Ctrl + C, men ikke Ctrl + V.

Evami sa...

Å være liten og plukke blomster for å ta de med hjem:) Åh det er gode minner det.. Lenge siden sist jeg tenkte på det,takk for påminnelsen:) Og lykke ti med datatrøblet!

Britaiskogen sa...

Markblomster er gode barndomsminner, jeg kjenner at lukta av de forskjellige blomstene også bringer fram barndomsbilder, jo da, det virker kjent med datatrøbbel også, en blogger må visst ha en god porson tålmodighet..

Unknown sa...

Ser at du har fått mange gode råd. Håper det ordner seg. Sliter litt med siden noen ganger jeg også. Noen ganger får jeg ikke kommentert, noen blogger får jeg overhodet ikke besøkt, etc.

Takk for hyggelig mail. Som du ser har jeg lagt ut bilder av huset mitt. Huset ligger i den første lille grenden du kommer til hvis du kjører snarveien som går fra r2 over til Greniskogen(populært kalt "tømmerbakkene" fordi det er noen bratte og svigete bakker når du nærmer deg Greniskogen...)

Ønsker deg en koselig helg og en flott weekend!