tirsdag 9. juni 2009

Teppet er ferdig!

Nå er jeg ferdig med et av mine små prosjekter. Har heklet en rund fillerye av gamle gardiner. Jeg finner ikke noen plass inne i huset til den, så teppet har havnet på verandaen. Har sett i blader at det blir anbefalt at en ikke fester start og slutt av remsene, men kun knytter de sammen i en knute på baksiden. Etterhvert som jeg begynte å hekle fant jeg ut at det er en bedre løsning å hekle endene inn i selve teppet. Klippet endene litt smalere slik at det ikke skulle bli for store opphøyninger i teppet.
I det siste har det ikke blitt så mye håndarbeid. Har så mye annet jeg gjør og har lyst til å gjøre! Har brukt en del tid på å bli kjent med mitt nye kamera, gjøre meg kjent med bloggverdenen, hagearbeid og jobbe litt da!

Jeg kom over en blogg som forklarte og hadde bilder av hvordan man gjør en blogg om fra to til tre spalter. Men nå husker jeg ikke hvem som hadde skrevet om dette i bloggen sin. Er det noen som kan hjelpe meg med å finne igjen denne bloggen.

6 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så stilig fillerye! Wow den ble jeg misunnelig på! Kan jeg spørre om du har funnet på dette selv, eller kan du anbefale en oppskrift? Vet ikke om det var her du fant tips om 3 spalter, men kanskje du kan bruke linken iallefall http://moseplassen.com/2009/02/blogspot-tips-hvordan-lage-tre-kolonner/ Natti natti!

Turid Holm Flaa sa...

Tusen takk, tipset om moseplassen var det jeg var ute etter.

Når det gjelder fillerya så er den heklet uten mønster. Øker masker etter skjønn. Har vel funnet ut at det er bedre å øke litt for lite og bra at teppet av og til svinger litt inn når en hekler.

Hobbygåsa sa...

Oj da er jeg enda mer imponert over filleryen. Dette skal jeg prøve en gang :-) Gøy at du blir med på utfordringen - gleder meg til å se det ferdige sjalet ditt!

Tara sa...

så du er søster til Gunhild??:))) så koselig...velkommen til blogglandia!!!
lurer på om "Som mine dager er" har en oppskrift...ikke sikker, men hun har oppskrifter på forskjellige andre data/bloggeting;) se på høyre siden av bloggen hennes (litt nedover på siden)...lykke til:)))
klem tara...

torleif ann karin sa...

Så flink og kreativ du er. Det teppet er jo kjempefint.
Fin blogg du har!
Titt innom meg du også.

Klem Ann*

Bodil sa...

Det vart eit flott teppe! Har lyst å prøva meg på slik hekling eg og. Ha ei fin helg!