torsdag 11. juni 2009

Ferdig til søndag!

Her er et sjal som nesten er ferdig, og som jeg har hatt liggende lenge. Det er heklet på den enkleste måte! Nå gjenstår kun å feste tråder og lage frynser.
På bloggen til Hobbygåsa hadde hun en utfordring om å lage ferdig et sjal som en hadde liggende. Frist for publisering på bloggen er til søndag. Jeg er med på denne utfordringen! Er det andre som har et sjal liggende og som ikke er ferdig, bli med!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hei!
Takk for besøket på bloggen min... :O)
Jeg vet at du har vært innom meg tidligere også, jeg hadde ment å kommentere tilbake på bloggen din da..., men du vet det man ikke gjør med engang har litt lett for å ble glemt(snakker for meg selv...)
Koselig blogg du har, ser at vi har litt like interesser på hobbyfronten... Ser at vi bor i samme kommune også. Nå er ikke jeg født og oppvokst i Nes, jeg flyttet hit i 1998.
Jeg bor midt mellom Vormsund og Skogbygda. Hvor bor du?

Håper vi "snakkes" igjen..., ha en fortsatt fin kveld!

Turid Holm Flaa sa...

Så hyggelig hilsen. Jeg ser du har oppgitt mailadresse, sender deg en liten melding der :-)

Gry Offernes sa...

Er kjempeimponert over at det går an å bli ferdig med noe som bare ligger der! Har ikke noe sjal, men snakker vi om gensere, så aner jeg ikke hvor mange som ligger rundt omkring. Nesten ferdige. Kanskje jeg skal finne meg en blogg-utfordring på dette? Tja, ikke sikkert det er så lurt, de har helt sikkert gått av moten :-)

Koselig blogg du har!