fredag 20. november 2009

Innkjøp

Tiden for innkjøp er her. Det er handlet adventslys, og nå står 24 gaver til adventskalender for tur. Deretter er det julegaver. Da er det om å planlegge, skrive lister og være litt bevisst både på pengebruk og at jula ikke skal bli en kjøpefest.

3a

Dette var mitt lille bidrag til ukens ABC i ord og bilder. Ukens bokstav er I, og jeg hadde lyst til å ta bilder av is og isroser, men her regner og regner det. Sola er ventet i morgen!

Ta en tur innom ukens ABC i ord og bilder for å titte på mange flotte bidrag til ukens bokstav. Og bli gjerne med du også!

36 kommentarer:

Madame sa...

Sikke en god idé at vælge indkøb, Turid, det er jo nu, vi skal lægge planer for julegaverindkøbene.

Det er et meget smukt billede du har taget :-)

Ha' en god weekend!

Tro Håb og Kærlighed sa...

Jule-indkøb bliver det ganske rigtigt snart tid til. Pakkerne til USA skal sendes længe før, jeg ellers er i julegavehumør. I år er jeg kommet igang i ordentlig tid.

Quiltefia sa...

Hei!!Hyggelig å se frem til adventstiden.... Ideelt sett burde man være ferdig med julegavene før 1.desember, så kunne man bare kost seg med hyggelige ting i adventstiden!? Et mål jeg aldri vil klare å gjennomføre....Sukk!! AnneK:-)

Unknown sa...

Smuk farve du har valgt til din adventskrans.

Anne Thompson sa...

Åh ja, indkøb er vigtige når en højtid står for døren. Og du har jo ret i at det skal planlægges lidt så det ikke bli'r forbrugsfest alene!

BirtH sa...

Rustikke, lilla lys har jeg også kjøpt. Mange lys! For i mørketida brenner vi ekstra mange stearinlys. En lilla løper og et par telysestaker i samme farge, gjør susen.
Ha en fin helg!

reSIRIkulert sa...

Hei Turid!
Ja, tida er komen for innkjøp. Adventslysa har eg òg kjøpt, og eg er godt igang med julegåver. Det er som du seier, ein må passa seg for å la det verta ein kjøpefest...
Ynskjer at du og dine måtte få ei fin førjulstid!
Klem

frk. Bibo sa...

Åh ja, indkøb! Det er jo lige i tiden må man sige - med små hemmeligheder, julepynt, gaver, lys og alt muligt andet man gør af indkøb her op mod jul. Rigtig god weekend. ;)

Maria sa...

Tack för titten hos mig!
Advent står för dörren och man ska pynta och göra fint. Mysigt blir det då det är klart.
Trevlig Helg!

Marit Johanne sa...

Ja, innkjøp er et aktuelt ord i disse dager! Nydelig bilde. Tenkte jeg skulle sette meg ned og skrive litt lister nå i helga. Alt er mye enklere med litt planlegging. Våre sønner ønsker seg stort sett bøker, dvd-er og Cd-er og det er enkelt å handle på nett. Ifølge værmeldinga skulle det bli sol her i morgen så håper det stemmer. Synes det har vært en veldig trist og grå november ute. Ha en god helg!

Hobbygåsa sa...

Det er ikke alltid like lett på denne årstiden nei, selv ikke her er det isroser nå - bare høljeregn :-) Men det var nydelige farger i bildet ditt! Ha en fin helg!

Rimkogeren sa...

Julen varer længe
koster mange penge ;-D

Anette sa...

Ja nu kommer den stora "inköps-tiden".....puh. Jag skickar efter mycket på internet....allt för att slippa springa i affärer. Det får räcka att jag jobbar i en :-) /Anette

Marita sa...

Større innkjøp planlegges her også. Julegavene er i boks - så var det bare resten....

Birgitta sa...

Hej! Tiden bara rusar iväg nu och det står inte på förrän julen är här. Hoppas hinna städa och göra i ordning lite till 1:a advent.
Önskar dej en skön helg och hoppas du får se solen också.
Kramar Birgitta

Petunia sa...

Det står nok innkjøp på agendaen for de fleste i ukene fremover. For mange litt for mye tror jeg.
Jeg har ikke begynt på gaver og slik enda, men det skal gjøre når lønningen kommer i neste uke.

Donald sa...

Man skal gøre innkjøp til noget rart, noget, som man glæder sig over før og efter.

Og da skal man også gøre sine børn klart hvilket prisleje, det skal være i. Jeg skriver dette fordi det ikke var sjovt at gå på indkøb i min barndom.

Norge er vist sluppet godt ud af de økonomiske ulykker, som har ramt store dele af den vestlige verden.

Malys krok sa...

Innkjøp må jo til i disse dager, men egentlig har jo alle mer enn nok. Likevel- en må jo gi noen julegaver. Fine lys og pynt du viser bilde av! Takk for din koselige kommentar! Svarer sent, har vært opptatt med å legge nytt på gulvet i stua. Ha det godt!
-Margit-

Anonym sa...

Innkjøp med høy kosefaktor ;-)

Maria sa...

Jag ska också börja med julklappsinköpen snart. Så skönt att göra bort dem ganska fort.

Anonym sa...

I morgen ser vi sola for siste gang på to måneder, her i Trom sø. Så det er bra vi nå går inn i adventa med mye levende lys inne, julegater ute og fantastiske farger på himmelen og kveldene når været er så vakker som det har vært her de siste ukene. Takk for koselig kommentar, og ei riktig god helg til deg. :)

Gunsside sa...

Vet du hva , innkjøp er liksom I nå i disse tider
ps isrosene er fine !!

Bodil sa...

Vakker pynt i fine fargar :) Ønskjer deg ei fin helg :)

Mia sa...

Lila hörer advent till,tack för att du påminner mig om adventskalendern, den glömmer jag verje år, så då är det stress den 30.e..

ElinSire sa...

Innkjøp er noe som tiltaler meg! ;)

Kom i hvert fall helt i stemning av dette innlegget!

Takk for koselige kommentarer hos meg, Turid. Håper du får en fin helg!

Henny sa...

Indkøb er jo en del af alles liv, hvadenten de vil det eller ej. Nogle indkøb er måske bare en sur pligt, mens andre er den rene terapi. Godt I!

Living next to me sa...

Gavene er ferdig men resten er igjen . Og nå fikk vi ekstra mye mer å gjøre men jul blir det hvert år . F

Beate sa...

Jeg gleder meg til advent begynner. Pynte med lilla, tenne lys, spise mandariner og kose meg, ja ihvertfall innimellom alt førjulsstresset ;)

Linda sa...

Gleder meg til advent, og skal prøve å begrense pengebruket så godt jeg kan....det har dessverre en tendens til å bli brukt litt for mye penger hver jul!!=)

Lappedamen sa...

Flott bilde igjen. Takk for påminnelsen om adventslys. Det er første søndag i advent til søndagen. Da skal vi bake pepperkaker her i huset. Har så smått begynt å kjøpe smågaver til adventskalenderen som jeg holder på å sy til datteren min. Hun ville nemlig ha en ny, den gamle var så kjedelig.

Gitte J sa...

Det er et godt indlæg du har lavet. Det med planlægning er en god ting. Kalendergaverne køber jeg gerne gennem hele årene. Adventkransen skal jeg have lavet i dag og kalenderlyset skal jeg have købt. Så jeg må også hellere i gang med planlægningen af de forskellige ting. God søndag

Irene sa...

Ditt tema denne uke er nok ganske aktuelt, med tanke på den tiden vi går inn i nå! Vet at jeg snart må starte med innkjøp av både gaver og andre små ting og tang, for at jula skal bli slik vi alle her i heimen ønsker det :o)

TorAa sa...

Meget fornuftig.

La hvert et lys eller åpning i julekalenderen gi et gave tips og hva som denne dag skal gjøres. Da blir det mindre stress og kontrllen med pengebruken kommer på plass.

Melusine sa...

Jeg liker dette bildet ditt veldig godt, og du har helt rett i at det er god idé å være litt bevisst når det gjelder gavekjøp slik at det ikke blir en eneste stor kjøpefest :)

linsky sa...

Nydelig bilde!
Innkjøp blir det en del av fremover for meg også. :)

Margrethes hus og hage sa...

Koselig i-innlegg :) Innkjøp til jul og advent er hyggelig!

Ønsker deg en fin kveld. Hilsen Margrethe