torsdag 28. januar 2010

Snø

Ukas bokstav i ABC i ord og bilder er denne gangen S. Og da var det mest nærliggende for meg å tenke på snø. Det er masse snø ute, og snøen har ligget lenge. Barna får akt, gått på ski og skøyter. De får oppleve en skikkelig vinter, slik jeg husker den fra min barndom.

januar1

Det er masse spor i snøen, både etter dyr og mennesker. Og oppkjørte skispor like utenfor døra! Skia er funnet fram, lenger til garasjen har de ikke kommet.  Jeg ser at det er mange som skriver på bloggen sin at de skal på, eller har vært på skitur. Blir inspirert av slikt!

januar9

Lager med dette en utfordring til meg selv. Innen ei uke skal skia være prøvd. Kanskje du også blir med på utfordringen, hvis du har ski stående ubrukt. Da skal sekken snart pakkes med fotoapparat og sitteunderlag ;-)

ABC i ord og bilder finner du flere bidrag til bokstaven S.

33 kommentarer:

mi-rachel sa...

så utrolig flink og kreativ du er.
og så pene bilder.
gleder meg til å følge bloggen din.

Margareth sa...

Åh skulle gjerne fulgt utfordringen din...mangler bare ski!! Og vi som har hatt slik en fabelaktig vinter! Du kan tro at jeg har savnet å ha ski som jeg bare kunne ta på å legge ut i marka...spes i dag! Nyyydelig skivær... Ha en fantastisk skihelg :-)

Tania sa...

Det passet bra med denne S`en! Det har virkelig vært mye snø i år og det er gangske vakkert:-)
Flotte bilder!

linsky sa...

Jeg kan ikke bli med, for mine gamle ski ble kastet da vi flyttet. Burde kanskje kjøpte nye ski, men nå har jeg i alle fall en god unnskyldning til å la være. Hihi.

God skitur!

Living next to me sa...

flotte bilder og flott skivær , skolen hade ski dag i dag , litt kjedelig her for det er bare jorde løyper ,men så er de da ok for oss som ikke har prøvd på noen år . Bortover ski går ikke så fort men er det er like langt ned , eller opp. HA en fin skitur videre F

Anette sa...

Ja, snö ligger riktigt nära i dessa dagar. Det var länge sedan vi hade en sån här vinter här i södra Sverige. Det blir ju trots allt ljusare med all snö!
Vackra bilder. /Anette

Madame sa...

Sikke dejlige billeder, Turid! Her har vi også en masse sne og kuldegrader - det er lige før, jeg bare ønsker mig, at det hele smelter væk. Men det er en skøn oplevelse at løbe en tur på ski i stille vejr.

Ha' en dejlig weekend, varme klem!

Maria sa...

Fina vinterbilder från skogen!
Här är det massor med snö också. Tidigare i veckan mötte jag en hel skolklass som var ute och åkte skidor i skogen. Det var härligt att se.
Trevlig helg!

naturglede/Randi Lind sa...

Nydelig! Jeg har allerede gått flere turer. Trening har jeg ikke, så jeg sier jeg henger etter de andre for halv pris med tunga ute som en hund.Men jeg går da tur i hvertfall. Det er nydelig ute nå, så pass på å kvipse til "minneboka"!

organic-lizzi sa...

Ha..ha...tenkte ikke på snø engang jeg...
Det er jo vakkert,og som du skriver fullt av spor og dertil fine motiv:-)
Henger meg ikke på den,men suuperfin skitur ...
Goood helg & Klemm Randi

Anonym sa...

Jeg ahr vært på en skitur i år, og det skal bli flere - for når man først komemr seg ut, er det jo bare så deilig. Snøen må brukes til det den skal brukes til, for plutselig er den borte! Få høre om det blir noen tur på deg, da! Klem fra meg**

Magdalena sa...

så flotte bildet !!et fint valg til S-en...
klem og fiiin helg...

Anonym sa...

Snø og ski. En nydelig kombinasjon. Jeg har vært på ski i år, og det er første gangen siden barneskolen.Nydelige snøbilder:-)

Donald sa...

Jeg har ikke ski, men kunne godt tænke mig at have det - især dage som nu, hvor sneen bliver liggende.

De gange, jeg har været på skiferie (Beitostølen, Rondane) var det muligt at leje ski.

Rimkogeren sa...

Tilsyneladende virker ovenstående link ikke!!!
For at se hvad jeg mener, må du gå ind på nedenstående adresse:
http://rimkogeren.blogspot.com/2008/11/284.html

Rimkogeren sa...

Forvirret. Jeg gik galt i byen, kommentaren var ikke til dig.
Undskyld....
Bortset fra det: Flotte billeder og pas nu på med skiene!!!

BirtH sa...

Tusen takk for smigrende ord på bloggen min!!

Det høres deilig ut å kunne ta skiene fatt. Her er det for lite snø til å gå på ski nå. Dessuten står sola så lavt på himmelen; det er finere å være ute når vi kjenner litt varme fra sola. I dag er det minus 10 grader og vind, så det ble ikke tur i marka som jeg egentlig hadde planlagt.
Ha en finfin skitur!!!

Mia sa...

Skidorna mina står gott plasserade hos min svärmor och luftas som regel bara i påsken, men skridskor, dom har jag här, på loftet... Så får vi se då, om dina skidor och mina skridskor kommer ut ;)

Ellen sa...

I har vist lidt mere sne end vi har - selv om vi har mere, end vi plejer.
Fald nu ikke :-)

Sologbolig sa...

Ja, snø må jo passe veldig godt denne vinteren. Det er lenge sidan snøen har lagt så lenge som i år. Ha ei flott helg.

Malys krok sa...

Flotte bilder av snø hos deg! Takk for hilsen hos meg! -Margit-

Hobbygåsa sa...

Jeg får ikke tatt utfordringen for skiene mine er på hytta :-) Flott S-innlegg du har. God helg til deg!

Marit Johanne sa...

Ja i år er det virkelig gammeldags snøvinter. Har ikke fått prøvd skia jeg heller, men tror jeg står over utfordringen :)

Henny sa...

Du har nogle fine snebilleder. Selv er jeg ved at have fået nok af sneen. Men jeg kan godt se, at hvis man er glad for vintersport, så skal der jo noget sne og is til.

Maria sa...

Fina snöbilder. Här har snön regnat bort för ett tag sedan.

Ha en trevlig helg!

Petunia sa...

Flotte snøbilder og dette er en vinter for historiebøkene, ikke sant???

drengen sa...

Det er noen utrolig flotte vinterbilder du har! Og jeg tror nesten jeg skal prøve meg på oppfordringen din, dog en sen kveld når ingen andre er ute. Det er så lenge siden skiene har vært i bruk og da blir det gjerne så som så med stilen..
Riktig god helg!

Vilt og vakkert sa...

Heisann!
Først leser jeg om sola, så snøen. Det er som været ute i dag. Litt sol og litt snø!
Sammen er det fantastisk!
Ha en fin snørik hælj med mye sol!

Dortheivalo sa...

Det er så flot med sne og træer. heroppe har vi ingen træer, så jeg fascineres af billeder af træer med sne på. Flotte billeder

Lise sa...

Nydelige bilder som alltid. Har spor etter rådyr i hagen hver morgen, og så klarer jeg meg lenge med snøskuffa - ingen skitur på meg!!

Lappedamen sa...

Flotte snøbilder. Jeg har også skiene stående i garasjen - ubrukte i år. Vet ikke helt om jeg tar utfordringen.. Ha en god skitur.

Gitte J sa...

Ja, det er længe siden der har været så meget sne og så længe. Det er en sjælden oplevelse her i Danmark og de lover mere sne og kulde.
God weekend

Melusine sa...

Nydelige vinterbilder! Det er fantastisk flott at snøen har lagt så lenge, vi her i Bergen er slett ikke bortskjemt med slikt. Lykke til med skigåingen :)