onsdag 14. april 2010

Mose, bølger og energi!

bølger5

En plen full av mose og visne blader er det som ventet oss under snøen. Og ja jeg har begynt på et nytt håndarbeid i bølgemønster. Ble inspirert til å hekle noe mer i bølger etter å ha vært på Marimekko-utstillingen på Kunstindustrimuseet i Oslo. Der var det et stoff i rødt og hvitt, med litt bredere striper i rødt.

bølger2

Turen gikk deretter til Husfliden, hvor jeg kjøpte Rauma-Finullgarn. Valget falt på denne lys sennepsgule fargen, da jeg har en forkjærlighet for de litt høstlige fargetonene. Det jeg hekler nå er ei pute. Denne gangen hekler jeg rundt og rundt. Puta er snart ferdig den! Hvordan jeg hekler bølger har jeg beskrevet i dette innlegget.

bølger6

Tusen takk for alle de fine kommentarene til mitt forrige innlegg. I dag har jeg fått litt energi, og den følelsen jeg ofte får når våren overvelder meg, har gått over til positiv energi. Tror jeg nesten litt underbevisst har dempet våren litt med bilder og farger som har et høstlig preg.

8 kommentarer:

Silje sa...

Takk for koselig kommentar, Turid! Vi blir like glad hver gang du legger igjen en hilsen. Pleddene du hekler er nyyydelige (med tre y- er) Og bildene likeså, vi litke veldig godt dette gule:) Gult er kult og blått er hot;)

Hilsen Silje og Vibecke

Bodil sa...

Så flotte tepper du heklar, og så fine bilder du tek. Ha ein fin kveld :)

Linda sa...

Det er deilig å kjenne energien komme:-) Teppet ditt blir utrlog flott. Liker fargene:-)

Kamille sa...

Hei og hopp!
Nydelige bilder du viser! Syns sånn bølgehekling er så fint. Er det vanskeleg? Du er flink!!
Helsing Kamille

PillePalle sa...

Jeg bare elsker dine herlige bilder, flotte dikt og de kjempefine ting du pleier å lage! Imponerende!
Hilsen fra Pillepalle

Maria sa...

Mycket vacker virkning!

Nanne sa...

Det er gøy å hekle bølger, og så mange muligheter det gir, spesielt i farger. Resultatet blir alltid vellykket. Har aldri tenkt på å lage pute. Takk for en god ide.

Anonym sa...

Du er utrolig produktiv:-)) Høstfarger er kjempefine:-)) Ha en fin kveld!