lørdag 13. juni 2009

Sjal til kalde sommernetter!

Jeg tok utfordringen med å gjøre ferdig et sjal som jeg hadde liggende. Fristen var i morgen! Jeg greide det med god margin. Det er litt rart med det, men det tok knapt en time å gjøre sjalet ferdig. Tror kanskje årsaken er at jeg ikke var helt fornøyd med resultatet. Det ble litt tykt og klumpete. Men etter at det ble helt ferdig, ser jeg at det kanskje kan være et ypperlig sjal til kalde sommerdager. Kan bruke det når jeg en sjelden gang pynter meg med kjole, bruke det nesten som et pledd eller rett og slett sitte på det.

Jeg var ute i hagen i kveld rett før klokka ti, for å ta disse bildene. Da greide jeg ikke å la være å ta noen blomsterbilder også. Av alle bildene jeg har tatt med mitt nye kamera er det nok nærbilder av blomster jeg har flest av. Syns det er gøy å fotografere, men mine kunnskaper om fotografering og redigerering er ikke av de aller beste. Så nå tror jeg at jeg skal gå på et kurs for å lære mer. Har meldt meg som interessert til et helgekurs i fotografering til høsten. Leser andre fotoblogger med glede og beundring, og er imponert over alle mulighetene og kreativiteten som ligger i fotografering. Og ikke minst de interiørbloggerne som er så flinke med å få til lyse og delikate bilder innendørs.

Her er bilde av rododendronbusken som foreløpig kun har knopper. Nå må gjerne sol og sommer komme for fullt!

5 kommentarer:

Gunhild sa...

Så fint det ble. Godt å få fullført det man har liggende. Her blir det visst liggende...

Bodil sa...

Det vart jo eit flott sjal som kan brukast både inne og ute når det er kjølig :)

Hobbygåsa sa...

Sjalet ditt er kjempefint! Grattis med ferdig, kan tenke meg at du er like glad som meg :-) Gøy at du ble med, det hjalp å være flere :-) Ha en fin uke!

Unknown sa...

Hei!
Nydelige blomsterbilder..., det er kjempegøy å leke seg med nytt kamera.... ;O)
Jeg syns sjalet ditt er veldig fint også..., tror det ville passet fint til f.eks jeans klær...

Ha en fin kveld!

LivM sa...

Deilig og varmt sjal til en kjølig sommerkveld. Nydelige bilder du tar!